audio recordexs

• Konbuyu başlatan kaya
  • Başlangıç tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 2K

kaya

Apple Sever
Konular
2
repoda 12.1.4 de uyumlu gösteriyor.kurulum oluyor ayarlara geliyor kayıtta yapıyor göstergeside yanıyor.sıkıntı kayıtların bomboş olması ekrandan girince atıyor.ayarlardan kayıtlara bakıncada kayıt yok gözüküyor.sıkıntı nerde çözemedim.uncover jelbrek ıpone 7 kullanıyorum

repoda 12.1.4 de uyumlu gösteriyor.kurulum oluyor ayarlara geliyor kayıtta yapıyor göstergeside yanıyor.sıkıntı kayıtların bomboş olması ekrandan girince atıyor.ayarlardan kayıtlara bakıncada kayıt yok gözüküyor.sıkıntı nerde çözemedim.uncover jelbrek ıpone 7 kullanıyorum

12.1.2 e kadar uyumlu 12.1.4 tam uyumlu değil şu anda Arkadaşım. Şu anda 12.1.4 uyumlu cihaz olmadığı içinde şu anda deneme yapamıyoruz ki..

Son düzenleme:
12.1.2 e kadar uyumlu 12.1.4 tam uyumlu değil şu anda Arkadaşım. Şu anda 12.1.4 uyumlu cihaz olmadığı içinde şu anda deneme yapamıyoruz ki..
ben her ikisinide denedim kuruluyor ama sadece kayıt kısmında sıkıntı var bende mi sorun var diye merak ettim.teşekkür ederim.bazı repolarda 12.2 bile uyumlu gözüküyor açık söyleyeyim onları bile denedim ama aynı sorunla karşılaştım.

Audiorecorderxs in tweak kurma yerinde sürüm düşür var eski sürümlerden biri çalışıyor 3.0 29k

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Crackli olan tweaki kaldır orjinal reposundan yükle orda hem sürüm düşür seçeneği hemde kur seçeneği çıkıyor (crackli olanı kaldırdıktan sonra respring yap)

ben her ikisinide denedim kuruluyor ama sadece kayıt kısmında sıkıntı var bende mi sorun var diye merak ettim.teşekkür ederim.bazı repolarda 12.2 bile uyumlu gözüküyor açık söyleyeyim onları bile denedim ama aynı sorunla karşılaştım.

orjinal ve repomuzdan indirip.. cracktolls4 ile lisans edebilirsiniz..

Teşekkürler

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ayarlardan dropboxa ekle ve sil seciyorum ekliyor ama eklenenleri silmiyor. Sizde de durum ayni mi ??

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Video : @DeliTurK Trappledestek reposundan veya orjinal yada lifpa repomuzdan indirip cracktoll4 ile lisans ediniz..
üstte yazanların bir çoğunu denedim sorun hala aynı videonun 27 ci karesindeyke olan yere tıkladığımda atıyor ekrandan ama bellek altı çalışıyor.uygulama kapayıcıda gözüküyor nedeni bi türlü çözemedim çakışan tweak varmı diyede kontrol ettim bi sorun yok.

Geri