- Adım
- Alper
- Cihaz
- İPhone 12 Pro
- Konular
- 462
Sürüm: 3.5-112 repoda güncel edildi .
maalesef 13.5 ne yaptıysam çalışmadı devemlı lisans hatası veriyor
Hocam repodan kurdum resping yaptı açıldı herşey normal ama uygulamaya girmek isteyince girer gibi yapıyor hemen atıyor nedendir sizceSürüm: 37-2k repomuzda son sürüm güncel edildi
Hocam repodan kurdum resping yaptı açıldı herşey normal ama uygulamaya girmek isteyince girer gibi yapıyor hemen atıyor nedendir sizce
aynı sorun bende de var. uygulamaya girince atıyor. tüm repolardan indirdim yine aynı. ama yinede kayıt yapıyor. filza ile ilgili klasöre girince kayıtlar gözüküyor. ama uğraştırıyor işte çözümünü bilen var mı?Aynen bendede aynı sorun var . Çözümü bilen var mı ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Uncover 6.0.1 e güncelleyince, sorun kendiliğinden düzeldi.Aynen bendede aynı sorun var . Çözümü bilen var mı ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bugün repomuzda olacak saat 10 11 gibi ..uygulamaya güncelleme gelmeyecek mi ?
hocam iphone 11 ios 14.6 dayım , bu sürümde çalışır değil mi güncellenince ?Bugün repomuzda olacak saat 10 11 gibi ..
çalışacaktrhocam iphone 11 ios 14.6 dayım , bu sürümde çalışır değil mi güncellenince ?
güle güle kullanın..teşekkürler kurdum çalışıyor
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.