Bingner.com reponun bu tweakler saten olmalı güvenlik yamaları bunlar olmazsa olmazlardırArkadaşlar bu 2. Kere başıma geliyor ilkinde umursamamıştım direk silmiştim ama şimdi silerken de sorun çıkartıyor ve bu tweaklerin nerden geldiğini veya ne olduklarını bilmiyorum. Bu tweakler yüzünden repolarla hiçbir şey yapamıyorum. Ne yenileniyorlar ne siliniyorlar ne de yenilerini ekleyebiliyorum. Kurduğum tüm tweakler ya buranın reposundan ya da orijinal halleridir. Lütfen birisi bu konuda yardımcı olsun.
Sana bir zararı yoksa öyle kalsın yada repoyu kaldır yeniden yükle yada başka repo yükleArkadaşlar bu 2. Kere başıma geliyor ilkinde umursamamıştım direk silmiştim ama şimdi silerken de sorun çıkartıyor ve bu tweaklerin nerden geldiğini veya ne olduklarını bilmiyorum. Bu tweakler yüzünden repolarla hiçbir şey yapamıyorum. Ne yenileniyorlar ne siliniyorlar ne de yenilerini ekleyebiliyorum. Kurduğum tüm tweakler ya buranın reposundan ya da orijinal halleridir. Lütfen birisi bu konuda yardımcı olsun.
O tweak olmadığı için yükleyemiyor depends demek bağımlılıklar demek önce cydiaya girip o kırmızı çıkan yeri arayıp kurcaksın sonra istediğin tweaki kurabilirsin
selam bazi tweakleri indirmek istedikde boyle bir sey geliyor nasil düzəlir yardimci ola bilirmisiniz?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O tweak olmadığı için yükleyemiyor depends demek bağımlılıklar demek önce cydiaya girip o kırmızı çıkan yeri arayıp kurcaksın sonra istediğin tweaki kurabilirsin
onu bulamiyorum Google da aradim soylendiki kendi repolarindan her hansini silmişim, hangi reponu sildiyimi bilmiyiyorum, zahmet olmazsa siz repolarinizi ata bilirmisiniz?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Buradan kurabilirsin
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?