Bilinmeyen tweakler

• Konbuyu başlatan ElCunq
  • Başlangıç tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1K

ElCunq

Apple Sever
Konular
5
Arkadaşlar bu 2. Kere başıma geliyor ilkinde umursamamıştım direk silmiştim ama şimdi silerken de sorun çıkartıyor ve bu tweaklerin nerden geldiğini veya ne olduklarını bilmiyorum. Bu tweakler yüzünden repolarla hiçbir şey yapamıyorum. Ne yenileniyorlar ne siliniyorlar ne de yenilerini ekleyebiliyorum. Kurduğum tüm tweakler ya buranın reposundan ya da orijinal halleridir. Lütfen birisi bu konuda yardımcı olsun.

Ekli dosyalar

• D25BB54D-354F-4F1A-AA88-3E41DE6CFCB0.jpeg
    D25BB54D-354F-4F1A-AA88-3E41DE6CFCB0.jpeg
    212.3 KB · Görüntüleme: 42

Damla

Yönetici
Co Admin
Apple Expert
Adım
Öznur
Cihaz
iPhone 11
Konular
1,118
Arkadaşlar bu 2. Kere başıma geliyor ilkinde umursamamıştım direk silmiştim ama şimdi silerken de sorun çıkartıyor ve bu tweaklerin nerden geldiğini veya ne olduklarını bilmiyorum. Bu tweakler yüzünden repolarla hiçbir şey yapamıyorum. Ne yenileniyorlar ne siliniyorlar ne de yenilerini ekleyebiliyorum. Kurduğum tüm tweakler ya buranın reposundan ya da orijinal halleridir. Lütfen birisi bu konuda yardımcı olsun.
Bingner.com reponun bu tweakler saten olmalı güvenlik yamaları bunlar olmazsa olmazlardır

KS
KS

ElCunq

Apple Sever
Konular
5
Ama bu tweakler normalde gözükmüyordu yeni gözükmeye başladı ve bu tweakler gözükmeye başlayınca repolar bozuluyor. Repolar bozulduğu için tweakleri güncelleyemiyorum ya da yenisini yükleyemiyorum

Sezginkar

Yeni Üye
Apple Sever
Konular
10
Sana bir zararı yoksa öyle kalsın yada repoyu kaldır yeniden yükle yada başka repo yükle

ruscasozler2288887

Apple Sever
Konular
1
5757ed5f336b8160ea61960357586bd9.jpg

selam bazi tweakleri indirmek istedikde boyle bir sey geliyor nasil düzəlir yardimci ola bilirmisiniz?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Jannicez

Yeni Üye
Apple Sever
Konular
11
5757ed5f336b8160ea61960357586bd9.jpg

selam bazi tweakleri indirmek istedikde boyle bir sey geliyor nasil düzəlir yardimci ola bilirmisiniz?

O tweak olmadığı için yükleyemiyor depends demek bağımlılıklar demek önce cydiaya girip o kırmızı çıkan yeri arayıp kurcaksın sonra istediğin tweaki kurabilirsin 👍👍

ruscasozler2288887

Apple Sever
Konular
1
O tweak olmadığı için yükleyemiyor depends demek bağımlılıklar demek önce cydiaya girip o kırmızı çıkan yeri arayıp kurcaksın sonra istediğin tweaki kurabilirsin

onu bulamiyorum Google da aradim soylendiki kendi repolarindan her hansini silmişim, hangi reponu sildiyimi bilmiyiyorum, zahmet olmazsa siz repolarinizi ata bilirmisiniz?

Mr oyuncu tr

Çevirmen
Elit Üye
Yeni Üye
Apple Sever
Konular
18
onu bulamiyorum Google da aradim soylendiki kendi repolarindan her hansini silmişim, hangi reponu sildiyimi bilmiyiyorum, zahmet olmazsa siz repolarinizi ata bilirmisiniz?

Buradan kurabilirsin

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri