Black Eagle ~Yerli Üretim~

• Konbuyu başlatan Le0n
  • Başlangıç tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 2K

Le0n

Yeni Üye
Ios 7 zamanında bizzat hazırladığım temayı ios12 için güncelledim ve satışa sundum. Almak isteyen olursa tema ücreti 10 TL. Widgetler 5 tl. Uyumsuz ikonlar için destek verilir..

NOT: Almak isteyen mesaj yoluyla veya twitter’dan iPhone_Le0n hesabından ulaşabilir.

Sürüm: 2.1

Uyumluluk: IOS 7-12
6250

6249

6092

6091

6090

6089

5864

5865

5866

6093

Son düzenleme:
Widget için yardımcı olmak isterim
Uyumsuzluk konusunda belki elimden birşeyler gelebilir yardım isterseniz pm den ulaşın lütfen

Arkadaşlar kilit ekranı testi için iphone x kullanan biri lazım. Varmı yardımcı olabilecek?

indirilemiyor.. satın almak gereliyor.. denedim... @serif61 hocam size yrdımcı olsun... o elinden geleni yapacaktır iphone x kullanıyor
Hepsini hallettim de paypal laneti yüzünden kaldırdım herşeyi. Her yolu denedim başka ülkeden hesap açtım şimdi de o ülkede banka hesabı istiyor ödemeleri kabul etmem için. 1 haftada 15 dolarlık satış yaptım geri iade ettim mecbur

Hepsini hallettim de paypal laneti yüzünden kaldırdım herşeyi. Her yolu denedim başka ülkeden hesap açtım şimdi de o ülkede banka hesabı istiyor ödemeleri kabul etmem için. 1 haftada 15 dolarlık satış yaptım geri iade ettim mecbur
Kripto deneyin. Bitcoin'de o kadar düşük rakamlar zor olur ama altcoinler olur. Neblio, nuls, VET gibi coinler olur.

Yeni widgetler ilk mesajaeklendi. Almak isteyen mesaj yoluyla veya twitter’dan iPhone_Le0n hesabından ulaşabilir.

Geri