efendisiz85
Apple Sever
- Konular
- 1
Optionsa basın ve en yukarda Allow ile başlayan seçeneği aktif edin o zaman start butonu aktif olacaktırİp X 13.5.1 ama checkra1n ile jb yapamıyorum? sorry falan diyor.. 0.10.2 sürümü.. Daha önce hiç checkra1n yapmadım ve bilmiyorum inceliğini falan.
Biostan boot’a en başa usb koyduktan sonra F10 yaparsanız sorunsuz bi şekilde bootra1n açılırhocam bilgisayarı biostan save ve exit yaptım bilgisayar normal olarak açıldı sadece
Tabikide yapabilirsiniz6s 13.5.1 yapabilirmiyim ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tabikide yapabilirsiniz
Repomuzdaki tweakleri kullanabilirsinizYaptım da tweak lazım
Merhaba arkadaşlar aşağıda vereceğim uygulama linki ile adımları takip ederek temiz bir kurulum ile telefonu sorunsuz bir şekilde jailbreak yapabileceksiniz. Bu yapacağımız iş oldukça basit. Herhangi bir komut yazmamıza gerek yok ve tarafımdan test edilmiştir.
Ama dikkat edilmesi gereken şudur ki ilk defa jailbreak yapacaklar için sorun yok. Benim gibi unc0ver'dan checkra1n'e dönüş yapmak istiyorsanız kesinlikle telefonu dfu moduna alıp itunes yardımıyla sıfırlamanız gerekiyor. Aksi halde jailbreak kalıntıları kaldığı için problem gösterir.Şimdi gelelim adımlara
1)En altta vermiş olduğum linkten dosyamızı indiriyoruz
13.5.1 ve 13.6 da olanlar uygulasın
Ekli dosyayı görüntüle 10351Ekli dosyayı görüntüle 10352
Ekli dosyayı görüntüle 9735
2) Winrar yardımı ile dosyaları bulunduğumuz ekranda çıkarıyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 9736
3)Rufus programı ile Klasör içerisindeki iso dosyamızı flaş belleğimize yazdırıyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 9737
4)Bilgisayarımızı kapatıp bios ayarlarına girerek bilgisayarımızı flaş bellek ile açıyoruz ( bunu bilgisayarın bios ayarlarından yapıyoruz bilmiyenler için yine yardım edilir)
5)Uygulama açıldığında optionsa girip bütün seçenekleri açıp işlemlere devam ediyoruz. Bu kadar basit
* Önemli not : Jailbreak yaparken telefona ait kilitleri kaldırıp telefonu uçak moduna alıyoruz.
Link:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
İlk konumdur arkadaşlar beğeni ve yorumlarınızı beklerim. Herkesin bayramı mübarek olsun
Kendi yaptığım videodan da izleyebilirsiniz aşağıda linki paylaşacağım yapanlar sürümlerini paylaşırsa sevinirim
Konu sahibi Twitter: @iamjustatech
Ekli dosyayı görüntüle 9838
Öncelikle günaydınKardeşim o kadar uğraştım boot ettim pc yi işleme başladım telefonu taktım "Üzgünüz iPhone 6S destekliyor ama 13.6 desteklemiyor" hatası verdi. Yukarıda 13.6 destekliyor yazmışsın. Denemeden mi belirttin o kadar da uğraştım valla.
sadece 5s ve max mi...bu iki model arası mı yoksa sadece bunlara mı? yani 7 plus a olmuyor mu?Hayır iphone5s ve x sürümleri için geçerli.
Xs max için Unc0ver jailbreak yapabilirisn.
İphone 5s ve x arasındaki tüm cihazlara oluyor demek istemiş Ahmet hocam.sadece 5s ve max mi...bu iki model arası mı yoksa sadece bunlara mı? yani 7 plus a olmuyor mu?
Hayır hocam XS max ile uyumlu değildirXS Max cihazıma yapabilirmiyim uyumlumudur
1-cihazınızın şifresini kaldırın.Arkaşlar sabahtan beri deniyorum -78 hatası alıyorum en sonunda kırıcam telefonu bu cydia yı silmeden telefonu sıfırlaya bilirmiyim nasıl temiz kurulum yaparım öncw cydia yımı silmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?