Callbar xs ve bioprotect xs yükleniyor ama çalışmıyor yardımcı olabilecek var mı iOS 12.4
Callbar xs ve bioprotect xs yükleniyor ama çalışmıyor yardımcı olabilecek var mı iOS 12.4
Şimdi denedim yine olmadı sileo kullanıyorum ondan olabilir mi
Telefon 6S 12.4. İlk kurduğumda çalışıyor, 2. aramada sanki iptal oluyor. Tweak yerinde, Ayarlarda değişme yok. Birkaç yerden kurdum, değişmedi.
Evet çok doğru. Onları silip buradan kurdum. Sorunsuz çalışıyor.Bendede benzer sıkıntı olmuştu resping atınca bir defa çalışıyor sonra çalışmıyor limneos un herhangibi bir uygulamasını crackli yüklediysen çalışmıyor o uygulamayı silmen lazım yani bende sildikten sonra normal çalıştı
Bioprotech XS, Audiorecorder XS, Callbar XS üçü de lisanslı. Ama çalışmıyorlar. Defalarce sildim yükledim. Bazen bir kere çalışıyorlar sonra yine duruyorlar. Lifpa.com/repo dan denedim yine çalışmadı. Filza ile tüm kalıntıları bulup sildim. Yeniden denedim yine aynı çalışmadı. Bunu yaşayan ve çözüm bulabilen var mı arkadaşlar. Iphone X 12.4
Daha önce cracklı yüklemişim bunlardan birini. limneos adında bir eklenti yüklemiş. onu farkettim tesadüf kaldırdım düzeldi. Teşekkür ederim.cracktoll4 ile lisanslayın 0orjinal repodan indirip... yine aynımı bakın..
Tam söyleyecektim bulmuşsunuz. Aynı şekilde Callbar çalışmamıştı bende de.Daha önce cracklı yüklemişim bunlardan birini. limneos adında bir eklenti yüklemiş. onu farkettim tesadüf kaldırdım düzeldi. Teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.