CaPerfHUDSwift (Anlık FPS Görme)

Konular
63
Pubg gibi oyunlarda anlık fps görmeye veya güç değerlerini okumaya yarıyor. Güç harcaması, işlemci değerleri vs. anlık olarak sol üst köşeye aktarım yapıyor.
Head-up ekranı aracılığıyla performans verilerine erişmesine olanak tanır. Jailbreak'li cihazlar için CADebug'un aksine, CAPerfHUD Swift bir IPA dosyası olarak elde edilebilir. iOS 15'ten 17'ye kadar TrollStore aracılığıyla kurulum kolaydır, jailbreak gerektirmemenin dikkate değer avantajı ile Sideloadly, altstore, Trollstore, esing ile yükleyebilirsiniz.
Hidden content
Bu içeriği görebilmeniz için bu konuya yanıt vermeniz veya bu gönderiyi beğenmeniz gerekir.
1710004720144.jpeg

aydın ince

Yeni Üye
Konular
46
Adım
Aydın
Cihaz
iPhone 14 pro
Daha fazla  
Adım
Aydın
Cihaz
iPhone 14 pro
eline sağlık arkadaşım.

DeliTurK

Administrator
Admin
Konular
1,204
Adım
Devrim
Meslek
Güvenlik
Cihaz
iPhone 13 Pro Max
Daha fazla  
Adım
Devrim
Meslek
Güvenlik
Cihaz
iPhone 13 Pro Max
Pubg gibi oyunlarda anlık fps görmeye veya güç değerlerini okumaya yarıyor. Güç harcaması, işlemci değerleri vs. anlık olarak sol üst köşeye aktarım yapıyor.
Head-up ekranı aracılığıyla performans verilerine erişmesine olanak tanır. Jailbreak'li cihazlar için CADebug'un aksine, CAPerfHUD Swift bir IPA dosyası olarak elde edilebilir. iOS 15'ten 17'ye kadar TrollStore aracılığıyla kurulum kolaydır, jailbreak gerektirmemenin dikkate değer avantajı ile Sideloadly, altstore, Trollstore, esing ile yükleyebilirsiniz.
[Hidden content]
Ekli dosyayı görüntüle 12989

eline saglık

Geri