Şu an anlamadığım bir sebebten dolayı bende de aynı sıkıntı var cercube sildim icleaner ile tarama yaptığım halde video açılmıyor ama pip şeklinde açmaya basınca açılıyor. Vpn kullanmayı deneyin bende o şekilde açılıyor nedenseselamlar bu cercube tweakında genel bi sorun falan mı var yoksa bi tek bende mi var bu Video açmama sorunu?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şu an anlamadığım bir sebebten dolayı bende de aynı sıkıntı var cercube sildim icleaner ile tarama yaptığım halde video açılmıyor ama pip şeklinde açmaya basınca açılıyor. Vpn kullanmayı deneyin bende o şekilde açılıyor nedense
Youtube toolsa geçtim ben, çalışıyor bi sende dene istersencercube de ki reklam engellemeyi kapatınca Video normal bi şekilde açılıyor sanırım youtube uygulamasında bi değişiklik var illa reklamı izletecek reklam izlemeyince Video yu açmıyor
cercube de ki reklam engellemeyi kapatınca Video normal bi şekilde açılıyor sanırım youtube uygulamasında bi değişiklik var illa reklamı izletecek reklam izlemeyince Video yu açmıyor
Youtube toolsa geçtim ben, çalışıyor bi sende dene istersen
1-İndirmek istediğiniz videoyu cercube tuşuna basarak indirinİndirilen videoları nereye kaydediyor? Diğer özellikler çalışıyor, indirmeyi beceremedim.
6s ios 13.5
Dostum cercube ayarlarından reklam kapatma seçeneğini kapat çalışacaktırYok ya çalışmıyor hiç biri Video ya reklam geldiginde siyah ekran oluyor Video yu göstermiyor reklama gelene kadar iyi reklam geldiğinde çalışmıyor
Dostum cercube ayarlarından reklam kapatma seçeneğini kapat çalışacaktır
Cercubeden pip’e bas video açılıyorReklamlı şekilde izledikten sonra anlamı yok
Cercubeden pip’e bas video açılıyor
küçük şekilde izleyecez mecbuuur
Cercubeden pip’e bas video açılıyor
küçük şekilde izleyecez mecbuuur
sürüm düşürme neden aklıma gelmediyse en kısa zamanda deneyeceğim, bilgi için teşekkürlerYoutube un eski sürümlerinden birini kur perfectyoutube tweakını kur Video lar da reklam lar çıkmıyor deneyin bakalım sizde de çalışacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?