Youtube ve cercubeyi son sürüme güncelledim ama youtube uygulaması açılmıyor tweak yüklüyken. Afsocial denedim ondada indirme olmuyo. Başka bi tweak varmı hocam ios versiyonum 11.3.1Sürüm: 5.2.9k güncel edildi repoda
Cercube de MP3 veya video indirmek istediğimde “Something went wrong” uyarısı alıyorum ve indirmiyor. Daha önce indirebiliyordum. Yeni sürüme güncelledim yine aynı hata.. Çözümünü bilen var mı ??
Tapatalk ile iPhone 11 pro iOS 13.3.1 Uncover jailbreak telefonumdan gönderildi.
Hangi youtube versiyona uygun.Sürüm: 5.2.11 repomuzda güncel edildi son sürüm.
Selam jailbreak edilmemiş telefona kurmak mümkün mü? Bazı uygulamalar ipa olarak kuruluyor diye biliyorum (Yanlış da olabilir)Sürüm: 5.2.12 REPOMUZDA GÜNCEL edilmiştir.
Evet hocam jb gerekmiyormuş bu uygulamada. Altstore ile kurdum çalışıyor sorunsuz. Peki call recorder xs tweaki root erişim istiyor mu? Bilginiz var mı@Midezolam, tutubox gibi bazı sitelerden indirme var .. ve buna benzer YouTube++ tarzı indirebilirsiniz 1 haftada bir gider tekrar indirmen gerek serttifika nedeniyle .. veya PC’den Altstore terzı program ile ..
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.