- Konular
- 8
kapndığında cihazini<da checkra1n kalkar sadece cydia kalacaktır. sonra cihazac usb takıp programı açıcak ve yonlendirmeleri takip ederek.. yapabilirsiniz.. basit..
ubuntu kuracaksanız.. bu konu : Rehber - Ubuntu Checkra1n Jailbreak kolay kurulum İOS 12.4 - 13.3.1
USB edecekseniz taşınabilir: Video - Bootra1n ile Checkra1n yükleme (VoidLinux) Video Anlatım
SANALLAŞTIRMA özelliği var ise.. : Tavsiye - Ra1nUSB, ile Checkra1n Yükleme Alternatif
cydia Subsrate alakası yoktur.. BU İKİ JAİLBREAK ARACI GEÇİŞLERDE geçerli ... tek araç kulanmanızı tavsiye ediyorum.
kapndığında cihazini<da checkra1n kalkar sadece cydia kalacaktır. sonra cihazac usb takıp programı açıcak ve yonlendirmeleri takip ederek.. yapabilirsiniz.. basit..
ubuntu kuracaksanız.. bu konu : Rehber - Ubuntu Checkra1n Jailbreak kolay kurulum İOS 12.4 - 13.3.1
USB edecekseniz taşınabilir: Video - Bootra1n ile Checkra1n yükleme (VoidLinux) Video Anlatım
SANALLAŞTIRMA özelliği var ise.. : Tavsiye - Ra1nUSB, ile Checkra1n Yükleme Alternatif
cydia Subsrate alakası yoktur.. BU İKİ JAİLBREAK ARACI GEÇİŞLERDE geçerli ... tek araç kulanmanızı tavsiye ediyorum.
tebrikler. sen isteyerek yapmışsın. benim telefonda tekrar jb yaptım aynı yöntemle. cydia kuruldu ama tıklayınca açılıp kapanıyor. 3 kez yeniden denedim olmadı. sen nasıl başardın acaba. ben neyi eksik yapıyorum anlamadım.hocam cihaza cehckrq1n kurdum bi kaç tweak yükledim ve cihaza rest attım checkra1n kayboldu ve tweaklar cydıa duruyordu.Sonra bootra1n yaptım ve cihaza yenıden aktif hale getirmek istedim yalnız hata kodu verdi ve checkra1ni kurmadı. Bende tekrar bootra1n kurdum ve sudo checkra1n komutunu girdikten sonra gelen menüde usbyi PC’ye bağladım ama telefona takmadım. Telefondan ses kısma tuşuna 7 saniye basılı tutup sonra usbnin ucunu telefona taktım ve elimi bi 7-8 saniye daha telefonun ses kısma tuşunda tuttum ve cihaz otomatik kurtarma moduna geçti. Ama checkra1n ekranı da algıladı cihazı sorunsuz şekilde. Ve checkra1n işlemini başlattım ve okey jailbreaki aktif ettim. Hepinizin eline koluna emeğine sağlık. Tek merak ettiğim bootra1n, usbra1n yada lınux checkra1n arasında bir fark var mıdır? Eğer var ise diğerlerine yönelebilirim sadece bootra1n taşınabilir olduğu için harika geldı. Buluta bootra1n İSO yu kaydederim gittiğim her yerde 1gblık USB satın alırım 10 lira bişeydir)) ve yüklemeyi başarırım. Şimdi öylesine son kez jailbreaki pasif hala getirip tekrar aktif edicem çok hoşuma gitti ❤ İyi forumlar
tebrikler. sen isteyerek yapmışsın. benim telefonda tekrar jb yaptım aynı yöntemle. cydia kuruldu ama tıklayınca açılıp kapanıyor. 3 kez yeniden denedim olmadı. sen nasıl başardın acaba. ben neyi eksik yapıyorum anlamadım.
iphone x 13.3.1 sürüm. teşekkürler.kardeşim cihaz modelini söyle yardım edeyim sana
iphone x 13.3.1 sürüm. teşekkürler.
iphone x 13.3.1 sürüm. teşekkürler.
kilit şifresi kapalı olsun incloud kapalı olsun uçak modunda deneyin birde..iphone x 13.3.1 sürüm. teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?