- Konular
- 51
hayır gerekmiyoripa yüklemek için appsync kurulu olması gerekmiyor mu ?
hayır yükleyemezsin ios 13.0 - 13.3 için geçerliİos 13.3.1 deyken uncover yukleyebilirmiyim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hayır gerekmiyor uncoveri kurup reprovision ile imzaladıktan sonra cihazı kapatıp acıyorsun jb pasif oluyor checkrain gidiyor sonra uncover ile jb yapıyorsunCheckra uygulamasindan restore yapmamiza gerek yok mu?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
hayır gerekmiyor uncoveri kurup reprovision ile imzaladıktan sonra cihazı kapatıp acıyorsun jb pasif oluyor checkrain gidiyor sonra uncover ile jb yapıyorsun
evet tweakların hepsi duruyorTesekkur ederim.
Su halde, mevcut tweakler de kaliyor o zaman.
evet tweakların hepsi duruyor
checkrain jb yapmak zor geliyorsa uncover'e geçersin ama mantık olarak checkrain stabil calısıyorSon sorum
halihazirda checkra cok guzel calisiyor. Buna ragmen unc0ver a gecis yapmanin gecerli bir mantigi var mi?
Ellerine sağlık güzel konuArkadaşlar 3utools veya cydia impactor ile yükleyemeyenler için yapacağımız yöntem şu şekilde.
-Önce checkrain jailbreak sahibi olmamız gerekiyor.
-Jailbreak'in aktif olması gerekiyor.
-Cydia'dan ReProvision'u yükleyiniz.
-Sonra SafaridanZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.uncover ipay'ı açıp ReProvision ile aç deyip apple kimliğimizi girdikten sonra uncover'i imzalama işlemini tamamlayınız.
-Sonra cihazı kapatıp açıp Jailbreak'i pasif durumda alıp uncover ile jailbreak yapabilirsiniz.
İphone 6 desteklemiyor hocamBen checkra1n jailbreak kullanıyorum. Uncover denemek istiyorum. Uncover telefona kurdum ama bulunan sürümü desteklemiyor. İphone 6 ios 12.4.4 eğer güncelleme yaparsam 12.4.6 veya 12.4.7 uncover destekleme yapar mı?
uncover yüklesen bile desteklenmiyor hatası vercektirBen checkra1n jailbreak kullanıyorum. Uncover denemek istiyorum. Uncover telefona kurdum ama bulunan sürümü desteklemiyor. İphone 6 ios 12.4.4 eğer güncelleme yaparsam 12.4.6 veya 12.4.7 uncover destekleme yapar mı?
Arkadaşlar 3utools veya cydia impactor ile yükleyemeyenler için yapacağımız yöntem şu şekilde.
-Sonra SafaridanZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.uncover ipay'ı açıp ReProvision ile aç deyip apple kimliğimizi girdikten sonra uncover'i imzalama işlemini tamamlayınız.
-Sonra cihazı kapatıp açıp Jailbreak'i pasif durumda alıp uncover ile jailbreak yapabilirsiniz.
Arkadaşlar 3utools veya cydia impactor ile yükleyemeyenler için yapacağımız yöntem şu şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?