reponuzdan tema kurucam (amury) kurulmuyor hata veriyor indiriyor ama kurmuyor. Birde herhangi bir tweaka geldğimde içeriği doğru gözükmüyor reponuzda benmi yanlış ekledim güncel adresi nedir ?
reponuzdan tema kurucam (amury) kurulmuyor hata veriyor indiriyor ama kurmuyor. Birde herhangi bir tweaka geldğimde içeriği doğru gözükmüyor reponuzda benmi yanlış ekledim güncel adresi nedir ?
Bu konudaki adı geçen temalardan biri malesef indiriyor ama kurulumu yapmıyor inşalalh güncellenir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Audiorecorder xs bende cikmiyor ..deb dosyasini nereden bulabilirim
Tesekkur ederim kurdum fakat uygulamayi actigimda there was an error loadingthe preference bundle for audiorecorder xs yaziyor ..ne anlama geliyor acabaa
Tesekkur ederim kurdum fakat uygulamayi actigimda there was an error loadingthe preference bundle for audiorecorder xs yaziyor ..ne anlama geliyor acabaa
Yukaridaki tavsiyelerin Hepsini denedim. Audiorecorderi calistiramadim .soyle bir hata aliyorum .cozumu varmidir
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.