CleanHomeScreen TR

Cumaalialtiparmak

Apple Sever
Konular
1
tr repodan ekledim ama ekranım boşaldı hiç birşeye erişemiyorum telefon açılmıyor kilit ekranında kaldım yardım lütfen.....

tr repodan ekledim ama ekranım boşaldı hiç birşeye erişemiyorum telefon açılmıyor kilit ekranında kaldım yardım lütfen.....

Tam Stabil çalışmıyor dedi @DeliTurK uncover açıp load tweak pasif edip kaldır usta video attı sıkıntı yok sadece tam uyumlu değil dedi

12.4
Ama menüler bazıları çalışmıyor tel açık benim
Ekli dosyayı görüntüle D63130B3-28BC-4048-931F-4BD33B136B0A.MP4
Ekli dosyayı görüntüle D63130B3-28BC-4048-931F-4BD33B136B0A.MP4

parmak okuyucum bile çalışmıyor sadece ekreanda kaldı hiç bir işlem görmüyor...

parmak okuyucum bile çalışmıyor sadece ekreanda kaldı hiç bir işlem görmüyor...

çoğu kişi yüklemiş ama sizin sorunu yasayan olmamış sadece tam stabil degil şu an tel donukmu? reset atın uncover açıp load tweak pasif edip jailbreak diyin tweak kaldırın..

çoğu kişi yüklemiş ama sizin sorunu yasayan olmamış sadece tam stabil degil şu an tel donukmu? reset atın uncover açıp load tweak pasif edip jailbreak diyin tweak kaldırın..
tel donuk değil fakat sadece kilit ekranı duvar kağıdım duruyor durum çubuğu felan birşey yok

arıyorum neden böyle oldu anlamadım yanlış da yapmadım...

evet işe yaradı tel donuk değil kilit ekranında kaldı parmak okuyucu tepki veriyor ama açmıyor ses kısıyorum titreşim bile devre dışı kalmıştı şimdi düzeldi kaldırdım bana göre değilmiş :) teşekkür ederim sizlere

evet işe yaradı tel donuk değil kilit ekranında kaldı parmak okuyucu tepki veriyor ama açmıyor ses kısıyorum titreşim bile devre dışı kalmıştı şimdi düzeldi kaldırdım bana göre değilmiş :) teşekkür ederim sizlere

12.2 sürümüne düşürdüler sorun yaşanmasın diye çakışma yapıyor tweak 12.4 de ?

Sorun düSeltildi .. sevindim tweak çakışma yaşıyor tam uyumlu olmadığı için 12.1.2 e düşürüldü bilgi içinde ayrıca teşekkürler hocam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri