ben ayarını yapamadım bunun kurdum enable yaptım ama hiçbir değişiklik olmadı rehberde bileios 12 Güncellenmiştir..
ben ayarını yapamadım bunun kurdum enable yaptım ama hiçbir değişiklik olmadı rehberde bile
Güzelce kurdum abi ben sanıyordum ki sosyal ağlardaki profil resimleri geşecek diye biliyorum ama aynen sizin ekran resmi gibi oldu rengar renk güzelde görünüyor emeğine sağlıkRehberinde profiller gelecek Kişiler yanına
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yeni sürüm bağımlılığıyla beraber lisanslıdır... yüklyebilirsiniz..
Sileo reposundan whoozltpro yu kurdum apple destek reposundan copic 2 yi kuramıyorum libiarrays eklentisi ile indiriyor sileodan kurulu oldugu için hata alıyorum
Yani nasıl yükleyebilirim whootzlpro ile birlikte
O program 1.10 sürümünü istiyor bizdeki 1.11 olan maalesef olmuyor şu anda packix deki kırılması gerek inmesi için
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Önder hocama mesaj attım, yakında sileo repoya ekleyecektir copic 2 yi oradan indirirsinizTeşekkür ederim
Önder hocama mesaj attım, yakında sileo repoya ekleyecektir copic 2 yi oradan indirirsiniz
Copic 2 ile değil whootzlpro yapması gerek Trappledestek ile aynı. libiarrys cracked. Bunda bitiyor herşeyÖnder hocama mesaj attım, yakında sileo repoya ekleyecektir copic 2 yi oradan indirirsiniz
Copic 2 ile değil whootzlpro yapması gerek Trappledestek ile aynı. libiarrys cracked. Bunda bitiyor herşey
Tamam işte sileo repodaki libarrays caracked e göre uyarlayacak copic 2 yi, daha önce whoozitproda da aynı sorun vardı hallettiCopic 2 ile değil whootzlpro yapması gerek Trappledestek ile aynı. libiarrys cracked. Bunda bitiyor herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?