- Konular
- 29
Arkadaşlar CrackTool3 e rocket for instagram ve watusi desteği geldi işe yarıyor mu reklamları falan kaldırıyor mu acaba
Arkadaşlar CrackTool3 e rocket for instagram ve watusi desteği geldi işe yarıyor mu reklamları falan kaldırıyor mu acaba
Teşekkür ederim hocam bekliyorumdeneyip size dönyorum..birini ..
reklamları kaldırmıyor cracktool sabah güncelleme gelmişti bende crackladım ama reklamlar hala açık işe yaramadı yani belki tekrar güncelleme yayınlar.
reklamları kaldırmıyor cracktool sabah güncelleme gelmişti bende crackladım ama reklamlar hala açık işe yaramadı yani belki tekrar güncelleme yayınlar.
Register kısmı yok hocam ya pro sürümünü istiyor herhaldeArkadaşlar denemedim ama cracki yapınca register kısmı varsa register deyin olur cracktool genelde o mantıkla çalışır
O degilde bende sadece rocket for instagram ve watusi 2 çalışıyor twitter ve digerleri için ++ tweakleri hangi repodan indirebilirim acaba ?twitter++ instagram++ youtube için reklamları ben kaldırdim anlatımı ben edeceyim sitede.. video olarak
bekliyoruz bizi bu dertten kurtarArkadasım ben çözdüm reklamları video olarak atacam merak etmeyin yarın inşallah
![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hocam kayıt ol dedim crack yaptı mükemmelsin.Arkadaşlar denemedim ama cracki yapınca register kısmı varsa register deyin olur cracktool genelde o mantıkla çalışır
Teşekkür ederim cracktool un mantığı bu zaten yamayı kurar ve kayıt ol dediğinde serial girmiş gibi işlemi tamamlarhocam kayıt ol dedim crack yaptı mükemmelsin.
Watusi ve instagramda oldu fakat cercube yi yapamadım
Yüklü ama işe yaramıyor altta reklam çıkıyorCydia Tweak - Adblock For Youtube bunu deneyin bi
Yüklü ama işe yaramıyor altta reklam çıkıyor
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.