Cracktool4 ile watusiyi crackladım hata veriyor

muhammeddtoprak

Apple Sever
Konular
6
Arkadaşlar merhaba
Cracktool4ü yükledim yanlışıkla watusiyi crackladım şimdi whatsappa girince modification delected hatası veriyor whatsappı kullanamıyorum watusi 3 kullanıyodum sildim onu watusi 2 yi yükledim yine hata verdi.
cracktool4 ü silmeye çalışıyorum cydiadan kaldırdım ama hala uygulaması duruyor lütfen yardımcı olur musunuz

Ekli dosyalar

• 5D0FACE4-D2A7-47B3-B54C-4F37B5E865F5.jpeg
    5D0FACE4-D2A7-47B3-B54C-4F37B5E865F5.jpeg
    362.9 KB · Görüntüleme: 1
Moderatör tarafında düzenlendi:

serdar06_65

Yönetici
Co Admin
Apple Expert
Elit Üye
Konular
69
Arkadaşlar merhaba
Cracktool4ü yükledim yanlışıkla watusiyi crackladım şimdi whatsappa girince modification delected hatası veriyor whatsappı kullanamıyorum watusi 3 kullanıyodum sildim onu watusi 2 yi yükledim yine hata verdi.
cracktool4 ü silmeye çalışıyorum cydiadan kaldırdım ama hala uygulaması duruyor lütfen yardımcı olur musunuz
Bak devrim abinin youtubede videosu var watusi lisanslamayla ilgili onu izle ama ilk önce watusiyi formun reposundan kurman lazım
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

DanqerLine

Emekli Yönetici
Elit Üye
Apple Sever
Adım
Kenan
Cihaz
iphone 11 pro
Konular
296
Arkadaşlar merhaba
komple kaldırın Cracktoll4 ve watusi bağımlılığı eskidendi o olay repomuzdan ..
Watusi +Watusitolls birilikte indirin. videoda.. yapılış var..

KS
KS

muhammeddtoprak

Apple Sever
Konular
6
Bak devrim abinin youtubede videosu var watusi lisanslamayla ilgili onu izle ama ilk önce watusiyi formun reposundan kurman lazım
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

abi ben zaten trapple destek reposundan kullanıyodum lisanslıydı bir sorun yoktu ta ki cracktool4ü indirene kadar orda elin yanlışıkla watusiye çarptı orayı crackladı whatsappa girince “modifitacion detected” hatası veriyor whatsappa giremiyorum
[automerge]1642078748[/automerge]
komple kaldırın Cracktoll4 ve watusi bağımlılığı eskidendi o olay repomuzdan ..
Watusi +Watusitolls birilikte indirin. videoda.. yapılış var..
Cractoll4 komple kaldıramıyorum nasıl oluyor bilmiyorum tweaki sildim ama hala telefonda uygulaması vat komple silinmiyor nasıl silebilirim yardımcı olur musunuz

DanqerLine

Emekli Yönetici
Elit Üye
Apple Sever
Adım
Kenan
Cihaz
iphone 11 pro
Konular
296
abi ben zaten trapple destek reposundan kullanıyodum lisanslıydı bir sorun yoktu ta ki cracktool4ü indirene kadar orda elin yanlışıkla watusiye çarptı orayı crackladı whatsappa girince “modifitacion detected” hatası veriyor whatsappa giremiyorum

Cractoll4 komple kaldıramıyorum nasıl oluyor bilmiyorum tweaki sildim ama hala telefonda uygulaması vat komple silinmiyor nasıl silebilirim yardımcı olur musunuz
uygulama kaldırır gibi . kaldır.. sonra icleaner pro .. + ayar dosyalarından watusi cracktoll 4 var ise hepsini kaldır .. Temizle de yine olmaz ise.. tweak cleaner pro ile Repo: sıfrla cydiayı.. Cracktoll kulanmayınız. bir daha video da sosyal uygulama lisanslama işlemi var saten..

serdar06_65

Yönetici
Co Admin
Apple Expert
Elit Üye
Konular
69

Evet aynı sorun benimde başıma geldi cractools4 kalkmıyor DanqerLine hocamızın dediği gibi tweak cleaner pro ya komple kaldır baştan kur yada icleaner pro ile ayar dosyaları var onları kaldır arkasından temizle icleaner ile bende kaldıramamıştım cractools4 ancak tweak cleaner pro ile kaldırdım hepsini baştan kurdum forumun reposunda var tweak

Geri