Cydia Failed to Fetch hatasi

Ekrems

Apple Sever
Konular
1
8637
Arkadaslar bu sorunu cozebilen var mi, repolar bos gozukuyor

surumum 13.3 uncover iphone xr

SheSouL

Tecrübeli Üye
Elit Üye
Yeni Üye
Apple Sever
Konular
33
Çık tekrar git yenile Cydia ? Aynımı yapıyor normalde bu twekteki sha256 ve md5 kodu yanlış diyor

Moderatör tarafında düzenlendi:

DanqerLine

Emekli Yönetici
Elit Üye
Apple Sever
Adım
Kenan
Cihaz
iphone 11 pro
Konular
296
cydown yuklu degil bende

Arkadaşım senin yüklediğin tweak ? Nedir hangi repodan denediniz ismi nedir böyle çözüm bulunmaz sen aldığın repo kaldırılabiliyorsa kaldırıp tekrar icleaner pro ile teimzle deyip repıoyu tekrar yükle düzelecektir... lütfen konu açarken belirtiniz ben bu tweak yüklerken bu hata veriyor repo bu diye lütfen

Moderatör tarafında düzenlendi:
KS
KS

Ekrems

Apple Sever
Konular
1
Arkadaşım senin yüklediğin tweak ? Nedir hangi repodan denediniz ismi nedir böyle çözüm bulunmaz sen aldığın repo kaldırılabiliyorsa kaldırıp tekrar icleaner pro ile teimzle deyip repıoyu tekrar yükle düzelecektir... lütfen konu açarken belirtiniz ben bu tweak yüklerken bu hata veriyor repo bu diye lütfen

tweak yuklerken veya yukledikten sonra oldugunu yazmadim ki zaten ben ? Stabil calisan cydia actigimda bir anda boyle oldu

ByGorkem

Yönetici
Moderatör
Elit Üye
Yeni Üye
Apple Sever
Konular
76
tweak yuklerken veya yukledikten sonra oldugunu yazmadim ki zaten ben ? Stabil calisan cydia actigimda bir anda boyle oldu

o bir tweak yüzünden oluşmuştur.. sha256 ve MD5 bir tweak yaparken degerleri yazılır pcden.. o dur.. sorun olmaz cydia zararı yok herzaman çıkmaz o

Geri