Sabahtan beri ilere koşturmaktan yazamamıştım anca fırsat buldum.. Dİğer site dediğiniz neresi bilemiyorum ama ekran görüntüsü almıştım size sormak için.. bu forumun reposundan gelen bir güncellemeydi sabah yüklememiştim.. şimdi görünmüyor..
Ne yapmalıyım?
Ekli dosyayı görüntüle 773
Bahsettiğiniz durumu biliyorum.. ama ekran görüntüsünde alt ksıımda anlaşılacağı üzere forumun reposundan gelmiş bir güncelleme.. Farklı repodan gelse alt kısım zaten farklı isimde yazıyor. O nedenle size sordumPeki sana sorayım hocam sende bir tweak yüklü xarold repısundan kurmuşsun
O tweak de bizde yeni sürümü çıktı bizdeki sürüm sende güncelleme olarak görünürmü ?
Tabiki hayır bahaettiğiniz tweak değil cydianın gereksinimlerinden biri bir sistem yaması
Ve sadece electra reposunda var ve siz ordan yüklemişsiniz bizdne nasıl size güncelleme gelsin ????
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sabahtan beri ilere koşturmaktan yazamamıştım anca fırsat buldum.. Dİğer site dediğiniz neresi bilemiyorum ama ekran görüntüsü almıştım size sormak için.. bu forumun reposundan gelen bir güncellemeydi sabah yüklememiştim.. şimdi görünmüyor..
Ne yapmalıyım?
Ekli dosyayı görüntüle 773
Evet ilk başta electra nın reposundan yüklenir.. Ama sonrasında bu tweak farklı repodan da yüklenebilir.. Neyin ne olduğunu bilen biriyim dostum.. Acemi biri değilim ben..Jb yaptığında Cydia kurulurken substrate compatiblity otamatik ve elektranın reposundan kurulur güncelleme alacaksa da elektra reposundan alır
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bahsettiğiniz durumu biliyorum.. ama ekran görüntüsünde alt ksıımda anlaşılacağı üzere forumun reposundan gelmiş bir güncelleme.. Farklı repodan gelse alt kısım zaten farklı isimde yazıyor. O nedenle size sordum
Dostum repo işlerini bilen biryim.. kendi repomda vardı uğraşmaktan sıkıldığım için bıraktım..Bende hem size hemde herkese soruyorum bana başka repoda olan dosyanın bizim repodan nasıl güncelleme aldıgını açıklayın bende sizin sorunuza cevap yazayım hadi diyelimki dosya bizde arkadaslar az mantıklı olun başka repodan kurulu olan tweakin bir baskanrepıdan yüklemeye kalktıgınızda ne oluyor güncellenmiyor değilmi hadi bu nasıl oluyor açıklayın bana bende size sorunuza cevap verebileyim
Dostum repo işlerini bilen biryim.. kendi repomda vardı uğraşmaktan sıkıldığım için bıraktım..
Şöyle söyleyeyim.. Aynı paket adıyla sizin reponuza atılırsa güncelleme görünür.. Ayrıca ekran görüntüsünde alt kısımda forum reposu var. Tutup da photoshop da üzerinde oynayacak halim de yok..
Evet ilk başta electra nın reposundan yüklenir.. Ama sonrasında bu tweak farklı repodan da yüklenebilir.. Neyin ne olduğunu bilen biriyim dostum.. Acemi biri değilim ben..
Tamm alakanız yoksa o zamn ekran görüntüsünde forum bilgileri var kaynak kısmında.. Olabilir yanlış da eklenmiş olabilir.. ondan bahsediyorum. bende kimseyi suçlama niyetinde değilimSana oynadın diyen olmadı zatan bizde sana diyoruzki bizim bu güncellemeyle alakamız yok
Kardeş bu elektranın geliştirdiği cydianın alt yapı taşlarından 1 başka repodan nerden yükleyeceksin 2 geliştiricisi electra 3 sen daha önce trappledestek reposundan mı yükledin ki güncellemesi gelsin
Tamm alakanız yoksa o zamn ekran görüntüsünde forum bilgileri var kaynak kısmında.. Olabilir yanlış da eklenmiş olabilir.. ondan bahsediyorum. bende kimseyi suçlama niyetinde değilim
Ben düşmansınzı demedim ki zaten.. Yanlışlıkla yapılmış olabilir.. Repo işi zor iştir karmaşıktır.. O yüzden öncelikle soru sordum zaten.. Kimseyi suçlamadım.. Hatalı yapıldıysa en azından bilgi verilir diye düşümüştüm..Hocam bilgili olabilirsiniz ama azıcıkda düşünceli olun lütfen biz insanlara düşmanmıyız saatlerimizi ayırıp yardımcı olmaya çalışıyoruz gönüllü yapıyoruz bunu
Böyle ansızın insanların telefonlarını bozan bir yama yayınlıyalım ve bu bir güncelleme bizle alakası yok
Ben düşmansınzı demedim ki zaten.. Yanlışlıkla yapılmış olabilir.. Repo işi zor iştir karmaşıktır.. O yüzden öncelikle soru sordum zaten.. Kimseyi suçlamadım.. Hatalı yapıldıysa en azından bilgi verilir diye düşümüştüm..
diğer site dediğiniz yeri bilmiyorum.. ayrıca ekran görüntüsü bana iat diyorum siz hala farklı noktaya çekiyorsunuz konuyu..Hatalı yollanıcak birşey değil bu
bu bir sistem güncellemesi ve biz asla repoya electra deblerinden hiç birini eklemeyiz ekleyen repoda yoktur emin olun
Bu kasıtlı olarak bizim repomuzun adını kötülemek için yapılmış bir hareket ve böyle birşey olabilirmi adı lazım değil bir türk forumunda yasaklı repolar diye konu açılıp bizim adımızı yazmışlar sebep ne biliyormusunuz alexa da ki hızlı yükselişimiz onların bir senede yakaladıgı basarı grafiğini biz 2 ayda yakalamısız
Şimdi bizi kötülemek için çamur at izi kalsın yapıyorlar ve sizlerde buna inanıyorsunuz öylemi peki siz bilirsiniz saygı duyarım ve işime bakarım ben çeviri yapıyorum artık işime dönmeliyim iyi forumlar
Tamm alakanız yoksa o zamn ekran görüntüsünde forum bilgileri var kaynak kısmında.. Olabilir yanlış da eklenmiş olabilir.. ondan bahsediyorum. bende kimseyi suçlama niyetinde değilim
Dostum sen bence benim yazımı detaylıca tekrar bi oku.. aynı tweak in farklı repodan nasıl güncelleme alabilecğini belirttim zaten orda
Jailbreak yapmakla repo yönetmek farklı işler dostum.. Öncelikle o konuda anlaşalım.Arkadaşım yazdıklarını anlıyorum sıkıntı yok iphone 3 ile başladım bende jb ye acemi değilim Güncellemeye veya düzeltmeye çalışılan şey bir tweak değil ki yapılsın eğerki bir geliştirme veya sorun giderme yapılacaksa electranın kendisi yapar ve şunu söyleyim gün içerisinde cydia ile sürekli uğraştım ve böyle bir güncelleme de bana gelmedi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?