Cardote
Apple Sever
- Konular
- 27
-----------------------------11.2 / 11.3.1 Sürümleri İçin--------------------------
Merhaba arkadaşlar 11.11.1.2 çözümü vermiştim ElectraRemover
11.2 ve 11.3.1 için gerekli çözümü paylaştık PC olmadan Cydia kaldırabilirsiniz. Denedim olumlu sonuç verdi.
Hayırlı olsun sizin gibi benimde başıma gelmişti.
Gönül rahatlığı ile kurabilirsiniz.
Safariden
Video Twitter hesabına'da eklenmiştir.
11.3.1 Deneyip ekleyen @DeliturK
yapan kişinin twitter hesabı ve videosu 11.2 11.31 için..
yapımı altta izleyin olacak
not: CYDİA KALKTIĞI AN Teli ayarlardan sıfırlayın temiz kurulum şart..
-----------------------------------------11 / 11.1.2--------------------------------------
Arkadaşlar sorunun bizim repomuzla ilgisi yoktur.
Cozum olarak removeelectra iPasini yükleyin cydia impactor ile ve cydiayi kaldırın sorun çözülmüş olacak
Not:Removeelectrayi çalıştırmadan önce electra ipasini silin ve telefonu kapatıp açın cydia kalıcı kalkacaktır sonrasında tekrar jb yapabilirsiniz saygılar !!
@DeliturK video yapmıştı yapın sıfırlanacaktır arkadaşlar 11.3.1 de olanlar beklesin. Denenecek
Link: ElectraRemover - IPA - Cydia ve Tweakleri Silme
Merhaba arkadaşlar 11.11.1.2 çözümü vermiştim ElectraRemover
11.2 ve 11.3.1 için gerekli çözümü paylaştık PC olmadan Cydia kaldırabilirsiniz. Denedim olumlu sonuç verdi.
Hayırlı olsun sizin gibi benimde başıma gelmişti.
Gönül rahatlığı ile kurabilirsiniz.
Safariden
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
bağlantısını açın ve ElectraRemoverVFS i indirin ve rebote edin. İşlem bittikten sonra Cydia'nın kaldırımış olduğu göreceksiniz.Video Twitter hesabına'da eklenmiştir.
11.3.1 Deneyip ekleyen @DeliturK
yapan kişinin twitter hesabı ve videosu 11.2 11.31 için..
yapımı altta izleyin olacak
not: CYDİA KALKTIĞI AN Teli ayarlardan sıfırlayın temiz kurulum şart..
-----------------------------------------11 / 11.1.2--------------------------------------
Arkadaşlar sorunun bizim repomuzla ilgisi yoktur.
Cozum olarak removeelectra iPasini yükleyin cydia impactor ile ve cydiayi kaldırın sorun çözülmüş olacak
Not:Removeelectrayi çalıştırmadan önce electra ipasini silin ve telefonu kapatıp açın cydia kalıcı kalkacaktır sonrasında tekrar jb yapabilirsiniz saygılar !!
@DeliturK video yapmıştı yapın sıfırlanacaktır arkadaşlar 11.3.1 de olanlar beklesin. Denenecek
Link: ElectraRemover - IPA - Cydia ve Tweakleri Silme
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi: