diğer site dediğiniz yeri bilmiyorum.. ayrıca ekran görüntüsü bana iat diyorum siz hala farklı noktaya çekiyorsunuz konuyu..
Kimin nerde ne kadar yükseldiği benim için çok da önemli değil.. Foruma giriyorum ki paylaşımlara bakıyorum zaman geçiriyorum.. Ama size sorduğum soruların yanıtlarını alamıyorum..
Aynı tweak in farklı repodan nasıl güncelleme görüneceğini belirttim.. forumu da suçlamadığımı söyledim hatalı yapıldıysa hatalıdır olabilir dedim ama dediklerime dair bir cevap vermediniz. Aksine konuyu başka yerlere çekiyorsunuz..
attığım ekran görüntüsünde kaynak bilgileri kısmında forum görünürken bu kadar basit bir cevap beklemiyordum açıkçası..Bu cevap size yetmedimi
Bu Güncelleme ile alakamız yok
Daha be dememi bekliyorsunuz size
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
attığım ekran görüntüsünde kaynak bilgileri kısmında forum görünürken bu kadar basit bir cevap beklemiyordum açıkçası..
Biraz daha detaylı, bu görüntünün nasıl olabileceğine dair bir açıklama beklemiştim en azından.. Neyse..
Jailbreak yapmakla repo yönetmek farklı işler dostum.. Öncelikle o konuda anlaşalım.
2007 den beri jailbreak in içindeyim bende.. jailbreak başka twweaki repo vb. başka şeylerdir.
Ayrıca bir tweak için farklı repolardan nasıl güncelleme gelebileceğini de yazdım. hala gelemez demeden önce benim yazdıklarımı araştırabilirsin
Sabahtan beri ilere koşturmaktan yazamamıştım anca fırsat buldum.. Dİğer site dediğiniz neresi bilemiyorum ama ekran görüntüsü almıştım size sormak için.. bu forumun reposundan gelen bir güncellemeydi sabah yüklememiştim.. şimdi görünmüyor..
Ne yapmalıyım?
Ekli dosyayı görüntüle 773
sürüm nedir. dostum resim atarmısın@DeliturK trying vfs exploit hatası alıyorum hep. Ne yapacağımı şaşırdım. Olmuyor
Sürüm nedir ve repoların olduğu yeri görebilirmim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Öyle yapmıştım zaten
Tekrar yapın hocam bir sıkıntı oluşmuş sanırım
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sürüm nedir. dostum resim atarmısın
Hocam “remove electra” dedikten sonra geri sayıyor ve trying hatası veriyor. Bi şeyleri yanlış yapıyorum. Telden yapıyorum. Pc den nasıl yapabilirim yeter ki jailbreak kaybolmasın. Sürüm 11.3.1
hocam bende "share electra remove " yazmıyor. "remove jailbreak" yazıyor.Electrayı silip yapın demişsiniz ama öylede olmadıTamam doğru bazen olnuyor tekrar edin birkaç kez deneyin olacak
Tıklayın remoer yazı gelirse yapacak demektir
hocam bende "share electra remove " yazmıyor. "remove jailbreak" yazıyor.Electrayı silip yapın demişsiniz ama öylede olmadı
tamam o şekil olmuyor iştearkadaşım 11.3.1 demişsiniz.. anlatımı var tweakboox indirip ordan elctraremover 11.3.1 indirip tele o şekil etmeniz gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?