tamam o şekil olmuyor işte
hocam geri saydıktan sonra "trying vfs explote" hatası veriyor sonra tel açılıp kapanıyor. ama cydia falan hep orda.videosu adamın
hocam geri saydıktan sonra "trying vfs explote" hatası veriyor sonra tel açılıp kapanıyor. ama cydia falan hep orda.
hocam her şeyi denedim olmuyor. geriye sayımdan sonra ""trying vfs explote" yazıyor ve tel kendini kapatıp açıyor. İlerleme olmadı.tamam bir kaç defa ..rebote et cydia aktif olmayacak uçak mopduna getir .. sonra aç saniye devam etsin bekle bittigi an .. removing JB yazarsa işlem tamamdır.. adam yapmış bir kaç kez video izle cydia çalışmaması gerek
Bu şekilde olmuyor , sanırım yanlış bi şeyler yapmış olabilirim. Benim 11.3.1 sürümünü kaybetmeden başka bir şekilde sıfırlama yapmam mümkün değil mi ?
problem geri sasyımdan sonra telin kendini kapatıp açması. başka bi ilerleme olmuyor.1000 kere denedim
kardeşim bu dediklerinin hepsini harfiyen yapıyorum ama olmuyor işte.SafaridenZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bağlantısını açın ve ElectraRemoverVFS i indirin tele
canım abim cydia gitmez.. bu 1
2. cydia açılıyorsa o program çalıştırmaz..
3. telefona electraremover indirdiniz.. telefonda duruyor..
4. cydia açılmaması gerekiyor .. rebot edin. telefon kapanıp açılsın..
5. programa girip başlatın.. ve removing JB yazarsa işlem tamamdır. exit yazısı çıkacak edin..
6. hata verir.. deneyin .. bunu uçak modunda etmeyi unutmayın.. CYDİA kalkarsa ... eger dokunmayın Ayarlar genel ful sıfırla edip teli sıfırlayın.. açılsın tekrar jb edebilirsiniz..
kardeşim bu dediklerinin hepsini harfiyen yapıyorum ama olmuyor işte.
saniye düşerken bekliyorum, sonra ekrana "trying vfs explote" yazısı geliyor, bikaç saniye sonra tel kendi kapanıp açılıyoryapamması münkün degil 2 3 kezde @DeliturK edip resimleri verdi videolarda var nasıl olur.. saniye düşerken bekliyormusunuz?
saniye düşerken bekliyorum, sonra ekrana "trying vfs explote" yazısı geliyor, bikaç saniye sonra tel kendi kapanıp açılıyor
devrim beyin o yaptığının linki var mı, nasıl ulaşabilirim o videoyatamam devrim abi yolda giderken yapmış .. 3g de .. saniye düşmesini beklemeden.. o saniye bittigi an ..programı açıp yapmış deneyin .. cydiaia açılmasın yine.. 60 saniye diyorsa bırakın kapatın.. bitti an .. açın ve baslatın
kusura bakmayın rahatsız ediyorum fakat bu durum moralimi bozdu. O zaman saniye başlayınca kapatacam,sonra yine açıp devam mı edecem. tam anlayamadımVideo yapmadım direk Telde olan işlemlerin resimleri attım bunu otobüste ayakta işlem ederek ettim.. video olarak yapacağım ama dedikleri yapın sabır bırak olacak saniye başladı bırakın kapatın bitsin sonra açın. Başlat diyin olacak
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kusura bakmayın rahatsız ediyorum fakat bu durum moralimi bozdu. O zaman saniye başlayınca kapatacam,sonra yine açıp devam mı edecem. tam anlayamadım
tamam deniyorum hocamevet başladımı .. saniye tüm uygulamaları kapat.. bekle bitsin.. saniye.. sonra uygulamayı aç direk başlat.. saniyesiz..
Sıfırlama yapmadan düzeltme şansımız yokmu bu sıkıntıyı .
Sıfırlama yapmadan düzeltme şansımız yokmu bu sıkıntıyı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?