Bu sabah uyandığımda cydiaya girdiğimde "Substrate Compotility Layer" tweaki güncellemesinin geldiğini görüp güncelledim. Güncelleme yaptıktan sonra cydia içinde ekteki resimlerdeki gibi hata almaya başladım. Telefonu komple kapattım açında tekrar electra ile JByi yapmaya çalıştığımda 1/3 ve 2/3 ekranına gelip telefon electra içinden beni atıyordu. respring yapmıyor. respring yapmamasına rağmen cydia içine girince tweakler mevcut kaldırmak istediğimde de "Sub-process /usr/libexec/cydia/cydo received a segmentation fault." hatası alıyorum. tweak kurmak isterkende aynı hata alınıyor. Yardımcı olabilir misiniz. WinSCP üzerinden bağlantı sağlıyamıyorum.
Cydia açılıyor tweakler devreye girmiyor. Bir şey kuramıyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
repolar boş mu . semirestore colectra yüklümü? işliyormuy denermisin.. işlem etmeyecektir.. büyük ihtimalle
Repolar boş değil. Semirestore yüklü ama girmek istediğimde atıyor
dedigim gibi bekle yazacsagım.. çözümü
Dört gözle bekliyorum
Yenile yapınca aynı yazılar geliyor Ekrana cydia içinde ama Filza veya semi restore atıyor
yok girmiyor maleseffilza girmiyormu ? eyvah ordan işlem edeceğiz
yok girmiyor malesef
1) iCLEANER İLE TEMİZLE DEYİN..
2Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.siteden idirin.. ve filza indirin çalışıcakmı.. ? BİZE FİLZA lazım
Onları da kurdum ama içinden atıyor
önceden bir işlem etmediniz değiilmi çünkü filza çalışması gerekli .. idi bazı repoları kaldırın trappledestek.com kaldır deyin hata versin
Nasıl düzeltebiliriz bu sorunu filza çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?