@auafina bizim böyle bir paketimiz yok. şuanda kontrollerimi yaptım. başka bir repodan yüklediğiniz bir tweakin bağımlılığı olarak yüklenmiş olabilir. kaynağı bizim repo değil malesef coolstar ın reposudur..
Dostum Filzada var/lib/dpkg/status dosyasını Metin editörü ile aç. Tr.apple-destek.com dan güncellendiğimiz tweaki ordan sil ve kaydet de sonrada Cydia içine girip o tweaki komple sil tweakleri tekrar kur. Bende Filza açılmıyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@baylaf42 şuanda tam olarak ne sorunu yaşıyorsunuz?
Arkadaşlar indirip güncellediğiniz paket budur. Gördüğünüz gibi bizim repomuza ait bir ibare yoktur
Ekli dosyayı görüntüle 750 Ekli dosyayı görüntüle 751Ekli dosyayı görüntüle 752
Electra remover yaptığınızda sorun çözülüyormuş bir üyemiz bu yolla cihazını normale çevirmiş hatta foruma konusunu açtı az önce@DeliturK onun telide uçtu çözüm bulursam atacağım dedi hatta teli ayarlardan sıfırladı Cydia kalmış çözüm arıyor
S.a ben de o tweaks sizin repo dan güncelleme görünüyor du sizin repo da size zahmet böyle sistemi kilitleyecek tweaks reponuza yüklemeyin yüklediğim tweaks yüzünden telefonu semi restore yaparak kurtuldum lütfen biraz dikkat ederseniz çok iyi olur bizim için :)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kimin ne ettigi loglar resimler ipler sayesinde tüm bilgiler benim elimde bu iş uzarsa klarşı tarafı savcılığa verecegiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?