Rehber Dopamine 2 jailbreak Roothide Uygulama Bypass işlemi ( Genel tartışma )

Bir konuda evet anlatılan bu idi bunun çözümü bulacağım bir noktayı atlamış olabilirim . İkinci video gelecek arkadaşlar

İşlem bittiginde o iki paketi yüklemeyin / arkadaşlar ikinci video gelecek

Evet yapıyor fakat yapımcı nasıl tweak yüklenecek anlatmamış . Devrim abi buna bir çözüm bulacaktır.

Çözen varsa anlatsın . Lütfen

Arkadaşlar güncel edemiyor geliştiriciye yazmanız gerekli diyor Buda paralı demektir maalesef bedava değil gibi görülüyor

Elinize emeğinize sağlık, Paycell sorununu dün yazmıştım dikkate alıp incelemişsiniz çok teşekkürler

işlem yaptırmıyor paralı gibi görülüyor geliştiriciyle görüşmek gerecek

Elinize emeğinize sağlık, Paycell sorununu dün yazmıştım dikkate alıp incelemişsiniz çok teşekkürler

Normal Dopamine değil 2. İndirilenle tweak yükleyebilirsiniz paraya ihtiyaç yoktur Sileo farklı. Çalışır sadece

Gerekli video gelecek arkadaşlar ..

@DeliTurK geniş anlatımı yarın gerçekleştirecek kısa video anlattı Sileo yükleme yöntem konuya eklendi arkadaşlar

eline sağlık abim.. çok iyi anlatım

emegine sağlık abim. türkçe anlatan yoktu bu konuyu iyi oldu

eyvallah abim .. çok iyi anlatım ben çözdüm sayende iyi çalışıyor

böyle bi sorunla karşılaştım

Ekli dosyalar

• C8E4BCB5-7FC4-4B9E-A8DD-C74422D00992.png
    204 KB · Görüntüleme: 11
yapı kredi mobil de denediniz mi acaba ? Giriş yaptıktan sonra zararlı yazılım var diyerek uygulamadan atıyordu.

3 5 tane denendi hespinde saglam çalışıyor .. bankada olumlu not almış

sorunsuz çalışıyor sayende abi . eyvallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…