Rehber Dopamine 2 jailbreak Roothide Uygulama Bypass işlemi ( Genel tartışma )

bazı tweaklerde bagımlııkla beraber yüklemeyi red ediyor gibi geldi ilk bagımlılık yüklenmeli sonra tweak baska bir sorun görmedim

Süper çalışıyor abim ellerine sağlık

Tüm neredeyse uygulamalarda işliyor arkadaşlar

arkadaşlar bende dopamine 2 yüklü sıkıntısız kullanıyorum. Bunu uygularsam dopamine den farkı nedir? değecek bir şey mi? birde tweak yüklemesi aşırı derecede zor bir. bir tweak yükleme bir kaç aşamadan sonra yüklenebiliyor. ileride bıkkınlık verebilir görüşleriniz nedir?

Şöyle aynı bir fark yok sadece açılmayan Jailbreak algılayan uygulamaları açmak için işlem yapılan bir drum biliyorsunuz bazı uygulamalar Jailbreak nedeniyle açmaya biliyor bu onun içn arkadaşım

Şöyle aynı bir fark yok sadece açılmayan Jailbreak algılayan uygulamaları açmak için işlem yapılan bir drum biliyorsunuz bazı uygulamalar Jailbreak nedeniyle açmaya biliyor bu onun içn arkadaşım

Bypass çok iyi iş çıkarıyor ama. Neredeyse hatasız

arkadaşlar,
roothide ipayı nereden indiriyoruz

Merhaba arkadaşlar yeni Dopamine 2 yi kurmaya calistim Bozuldu JB hersey eskiye döndü tweakler hata veriyor yardımcı olurmusunuz 16.1 JB Trollstore var

Ekli dosyalar

• DA859A24-2F66-43F0-AC98-993309EF59B1.png
    1.7 MB · Görüntüleme: 14
Tweak yükleyince Sorunlar geliyor öncekinde hiç sorun yoktu her tweak yükliyebiliyordum neden bu şekilde ?
Bu Dopamine 2 Telefonumu maf etti Tüm düzenim bozuldu Tweakler felan gitti eskisini kurunca bu hatayı alıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz ?

Ekli dosyalar

• D9102478-0768-4D09-AA2F-96B634B5E4BE.jpeg
    42.1 KB · Görüntüleme: 10
  • D6319DD9-CBC9-41BB-BFD0-E434277872D4.png
    1.7 MB · Görüntüleme: 10
Tweak yükleyince Sorunlar geliyor öncekinde hiç sorun yoktu her tweak yükliyebiliyordum neden bu şekilde ?
ilk önce roothide jailbreak ettiginizde tweak yüklerken bagımlılık yükle diyor ilk önce bagımlılık yükle fakat aynı repodan olmalı.. yada gerçek reposundan sonra tweak yükle deliturk Anlatmıştı bu durumu..

Videoki yaptim şimdilik bir sorun yok ama Snowboad tweak çalışmıYor

Hepsini doğru bir şekilde kurdum İstediğim tweakleri kurmuyor yada Bazen Resping'de takili kalıyor Önceki kurduğum tweakler simdiki Roothide Dopamin'de desteklemiyor

Arkadaşlar neden böyle hata alıyorum istediğim tweakleri yüklüyemiyorum lütfen yardımcı olursanız sevinirim bu arada istediğim tweakleri önceden yükleyebiliyordum Root Hidi yaptiktan sonra Öyle oldu

Ekli dosyalar

• 30433320-5A46-4A88-9343-63D589FECEE6.png
    225.9 KB · Görüntüleme: 9
  • 44849527-4EA0-4871-AAF8-507563D65C47.png
    212.4 KB · Görüntüleme: 9
Arkadaşlar neden böyle hata alıyorum istediğim tweakleri yüklüyemiyorum lütfen yardımcı olursanız sevinirim bu arada istediğim tweakleri önceden yükleyebiliyordum Root Hidi yaptiktan sonra Öyle oldu
hocam anlatamadık yada anlamadın jade ? yüklemeye çalışırsan

bagımlılık nedir. roothide sistem şu
bağımlılık var ise. ilk önce bagımlılık yükleyeceksin . nedir
libgcuniversal
ilk bunu yükleyecek sonra aynı repodan jade indireceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…