Turancan23
Apple Sever
- Adım
- Turan
- Cihaz
- iPhone 13
- Konular
- 8
çünkü orjinal reponun bagımlılığını istiyor . sonra tweak yüklemen grektigini söyluyorbazı tweaklerde bagımlııkla beraber yüklemeyi red ediyor gibi geldi ilk bagımlılık yüklenmeli sonra tweak baska bir sorun görmedim
Süper çalışıyor abim ellerine sağlıkMerhabalar arkadaşlar Dopamine 2 büyük sorunları var ve uygulama girmeme olayı son bulacak
bu konu altında sizlere artık
uygulama girmeme ve jailbreak algısından kurtulmanız için dosya ve video atacagım . umarım yaararlı olacaktır
burdan istediginizi sorabilirsiniz .
RootHide,
uygulamaları enjekte etmeye/değiştirmeye/yama/kancalamaya gerek kalmadan tamamen gizli, köksüz bir jailbreak çözümüdür.
Dopamine 2 Jailbreak'i temel alanRootHide
uygulamasıdır.
Tipa dosyasını indirin ve trollstore'a yükleyin, rootless dopamin/xina15'i kaldırmanıza gerek yok, cihazı yeniden başlatarak bunları değiştirebilirsiniz. nasıl kullanılır: jailbreak başarılı olduktan sonra ana ekranda RootHide Manager Uygulamasının simgesi görünecek, jailbreak'i tespit eden uygulamaları kara listeye almak için onu açacak ve diğer jailbreak'ler/tweak'ler tarafından oluşturulan gereksiz dosyaları temizlemek için varClean'i kullanacaktır. çok basit. Tweaks hakkında: bazı ince ayarlar roothide'a taşındı. RootHidePatcher'ı daha sonra başlatacağız, böylece bazı köksüz ince ayarlar, roothide ince ayarlara dönüştürülebilir.
Tweak yükleme yöntemi
Geniş anlatım yarın gelecek
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Dopamine 2 2.1.5 son sürüm uyumlu 10 sürümü
Dosya:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Merhaba arkadaşlar Dopamine 2 büyük sorunları var ve uygulama girmeme olayı son bulacak
Bu konu altında sizlere artık
Uygulama girmeme ve Jailbreak algısından kurtulmanız için dosya ve video atacagım. Umarım yaararlı olacaktır
Buradan istediginizi sorabilirsiniz.
RootHide,
uygulamaları enjekte etmeye/değiştirmeye/yama/kancalamaya gerek kalmadan tamamen gizli, köksüz bir Jailbreak çözümüdür?
uygulamasıdır.
Tipa dosyasını indirin ve Trollstore'a yükleyin, rootless dopamin/xina15'i kaldırmanıza gerek yok, cihazı yeniden başlatarak bunları değiştirebilirsiniz. nasıl kullanılır: Jailbreak başarılı olduktan sonra ana ekranda RootHide Manager Uygulamasının simgesi görünecek, Jailbreak'i tespit eden uygulamaları kara listeye almak için onu açacak ve diğer jailbreak'ler/tweak'ler tarafından oluşturulan gereksiz dosyaları temizlemek için VarClean'i kullanacaktır. Çok basit. Tweaks hakkında: Bazı ince ayarlar Roothide'a taşındı. RootHidePatcher'ı daha sonra başlatacağız, böylece bazı köksüz ince ayarlar, roothide ince ayarlara dönüştürülebilir.
Tweak yükleme yöntemi
Arkadaşlar bende dopamine 2 yüklü sıkıntısız kullanıyorum. Bunu uygularsam dopamineden farkı nedir? Değecek bir şey mi? Bir de Tweak yüklemesi aşırı derecede zor bir. Bir Tweak yükleme birkaç aşamadan sonra yüklenebiliyor. İleride bıkkınlık verebilir görüşleriniz nedir?
Şöyle aynı bir fark yok sadece açılmayan Jailbreak algılayan uygulamaları açmak için işlem yapılan bir drum biliyorsunuz bazı uygulamalar Jailbreak nedeniyle açmaya biliyor bu onun içn arkadaşım
konu başlığında siteleri ve ipalar mevcut.arkadaşlar,
roothide ipayı nereden indiriyoruz
teşekkür ederimkonu başlığında siteleri ve ipalar mevcut.
cihazı yeniden baslat ve tekrar jb sil de bastan yapMerhaba arkadaşlar yeni Dopamine 2 yi kurmaya calistim Bozuldu JB hersey eskiye döndü tweakler hata veriyor yardımcı olurmusunuz 16.1 JB Trollstore var
Teşekkürler olducihazı yeniden baslat ve tekrar jb sil de bastan yap
Tweak yükleyince Sorunlar geliyor öncekinde hiç sorun yoktu her tweak yükliyebiliyordum neden bu şekilde ?cihazı yeniden baslat ve tekrar jb sil de bastan yap
Bu Dopamine 2 Telefonumu maf etti Tüm düzenim bozuldu Tweakler felan gitti eskisini kurunca bu hatayı alıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz ?Tweak yükleyince Sorunlar geliyor öncekinde hiç sorun yoktu her tweak yükliyebiliyordum neden bu şekilde ?
ilk önce roothide jailbreak ettiginizde tweak yüklerken bagımlılık yükle diyor ilk önce bagımlılık yükle fakat aynı repodan olmalı.. yada gerçek reposundan sonra tweak yükle deliturk Anlatmıştı bu durumu..Tweak yükleyince Sorunlar geliyor öncekinde hiç sorun yoktu her tweak yükliyebiliyordum neden bu şekilde ?
Hepsini doğru bir şekilde kurdum İstediğim tweakleri kurmuyor yada Bazen Resping'de takili kalıyor Önceki kurduğum tweakler simdiki Roothide Dopamin'de desteklemiyorilk önce roothide jailbreak ettiginizde tweak yüklerken bagımlılık yükle diyor ilk önce bagımlılık yükle fakat aynı repodan olmalı.. yada gerçek reposundan sonra tweak yükle deliturk Anlatmıştı bu durumu..
Roothide Bypass Dopamine jailbreak kurulum ve Sileo Tweak yükleme işlemleri Geniş anlatım
Arkadaşlar Roothide byppas uygulama dopamine kurulum ve tweak nasıl yüklenir geniş anlatım yaptım.trappledestek.com
Merhabalar arkadaşlar Dopamine 2 büyük sorunları var ve uygulama girmeme olayı son bulacak
bu konu altında sizlere artık
uygulama girmeme ve jailbreak algısından kurtulmanız için dosya ve video atacagım . umarım yaararlı olacaktır
burdan istediginizi sorabilirsiniz .
RootHide,
uygulamaları enjekte etmeye/değiştirmeye/yama/kancalamaya gerek kalmadan tamamen gizli, köksüz bir jailbreak çözümüdür.
uygulamasıdır.
Tipa dosyasını indirin ve trollstore'a yükleyin, rootless dopamin/xina15'i kaldırmanıza gerek yok, cihazı yeniden başlatarak bunları değiştirebilirsiniz. nasıl kullanılır: jailbreak başarılı olduktan sonra ana ekranda RootHide Manager Uygulamasının simgesi görünecek, jailbreak'i tespit eden uygulamaları kara listeye almak için onu açacak ve diğer jailbreak'ler/tweak'ler tarafından oluşturulan gereksiz dosyaları temizlemek için varClean'i kullanacaktır. çok basit. Tweaks hakkında: bazı ince ayarlar roothide'a taşındı. RootHidePatcher'ı daha sonra başlatacağız, böylece bazı köksüz ince ayarlar, roothide ince ayarlara dönüştürülebilir.
Tweak yükleme yöntemi
Dosya 2 :Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Dosya güncel :Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 14487Ekli dosyayı görüntüle 14488
Ekli dosyayı görüntüle 14489
[/SPOILER]
hocam anlatamadık yada anlamadın jade ? yüklemeye çalışırsanArkadaşlar neden böyle hata alıyorum istediğim tweakleri yüklüyemiyorum lütfen yardımcı olursanız sevinirim bu arada istediğim tweakleri önceden yükleyebiliyordum Root Hidi yaptiktan sonra Öyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?