Sileo'dan aradım cikmadi Varmi reposu ?hocam anlatamadık yada anlamadın jade ? yüklemeye çalışırsan
bagımlılık nedir. roothide sistem şu
bağımlılık var ise. ilk önce bagımlılık yükleyeceksin . nedir
libgcuniversal
ilk bunu yükleyecek sonra aynı repodan jade indireceksin
Sileo'dan aradım cikmadi Varmi reposu ?
İşte var bu ama boş gözüküyor hata veriyor repo sayfasıni yenileyinceZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
havoc reposunda saten
İşlemleri yaparken yanlışyapmışsın video var tüm işlemleri dogru yapın ilk kurulum gerekliler ve ilk yüklenmesi gerekenleriİşte var bu ama boş gözüküyor hata veriyor repo sayfasıni yenileyince
convert deyince ne çıkıyor ?Sürekli şöyle diyip duruyor RootHide RootHide kurarken akabinde ne kurmamız lazım üstadlarım tam sıralı şekilde liste olsaydı
Sürekli şöyle diyip duruyor RootHide RootHide kurarken akabinde ne kurmamız lazım üstadlarım tam sıralı şekilde liste olsaydı
Bence bununda grupta sabitlenmesi lazım önemli.video geniş anlatım
Roothide Bypass Dopamine jailbreak kurulum ve Sileo Tweak yükleme işlemleri Geniş anlatım
Arkadaşlar Roothide byppas uygulama dopamine kurulum ve tweak nasıl yüklenir geniş anlatım yaptım.trappledestek.com
var olan sileo kaldırılıp yenisi kurulacak ancak anlamadığım şey eski tweakler ne olacak. Komple silinecek mi yoksa birşey yapmadan devam edebiliyor muyuz ?Merhabalar arkadaşlar Dopamine 2 büyük sorunları var ve uygulama girmeme olayı son bulacak
bu konu altında sizlere artık
uygulama girmeme ve jailbreak algısından kurtulmanız için dosya ve video atacagım . umarım yaararlı olacaktır
burdan istediginizi sorabilirsiniz .
RootHide,
uygulamaları enjekte etmeye/değiştirmeye/yama/kancalamaya gerek kalmadan tamamen gizli, köksüz bir jailbreak çözümüdür.
Dopamine 2 Jailbreak'i temel alanRootHide
uygulamasıdır.
Tipa dosyasını indirin ve trollstore'a yükleyin, rootless dopamin/xina15'i kaldırmanıza gerek yok, cihazı yeniden başlatarak bunları değiştirebilirsiniz. nasıl kullanılır: jailbreak başarılı olduktan sonra ana ekranda RootHide Manager Uygulamasının simgesi görünecek, jailbreak'i tespit eden uygulamaları kara listeye almak için onu açacak ve diğer jailbreak'ler/tweak'ler tarafından oluşturulan gereksiz dosyaları temizlemek için varClean'i kullanacaktır. çok basit. Tweaks hakkında: bazı ince ayarlar roothide'a taşındı. RootHidePatcher'ı daha sonra başlatacağız, böylece bazı köksüz ince ayarlar, roothide ince ayarlara dönüştürülebilir.
Tweak yükleme yöntemi
Geniş anlatım yarın gelecek
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Dopamine 2 2.1.5 son sürüm uyumlu 10 sürümü
Dosya:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Dosya 2 :Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Dosya güncel :Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 14487Ekli dosyayı görüntüle 14488
Ekli dosyayı görüntüle 14489
[/SPOILER]
Hemen cevabını verelim yapmak isteyenler için. Evet tweak hepsi komple siliniyor ve yeniden yüklemelisiniz 2. videoyu izleyerek. Anladıgım kadarı ile yüklemek istediğiniz tweaklerde eğer hata veriyorsa önce bağımlı olanları yükleyin sonra tweakın kendisini yükleyin.var olan sileo kaldırılıp yenisi kurulacak ancak anlamadığım şey eski tweakler ne olacak. Komple silinecek mi yoksa birşey yapmadan devam edebiliyor muyuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?