Duyuru Dopamine 3 Jailbreak 15.0 - 26.0.1 Çıktı Detaylar Konuda

Konular
143
Dopamin 3
  • arm64 (A8 - A11) ve arm64e (A12 - A17, M1 - M2) için bir hapishane kaçışı
  • iOS 15.0 - 17.3.1 (A14 - A17 / M1 - M2) için destekleniyor
  • iOS 15.0 - 18.7.1 ve 26.0 - 26.0.1 (A8 - A13) sürümlerinde destekleniyor

Hangi paket yöneticileriyle birlikte geliyor?​

• Sileo, Zebra
screenshot_one.png

Köksüz bir hapishane kaçışı nedir?​

• Köksüz jailbreak'ler, iOS cihazının işletim sistemine tam erişim sağlamaz, çünkü dosya sisteminin yalnızca belirli bölümlerine yazılabilir.

• Bu durum, değişikliklerin sizden farklı şekillerde yapılması gerekebileceğini gösterebilir eskiden ve köksüz desteği doğru şekilde desteklemek için güncellenmesi gerekebilir.

Kullanıcı olarak beni nasıl etkileyecek?​

• Kullanıcılar, ayarlarının iOS 15+ ile uyumlu olup olmadığını kontrol etmeli; bu düzgün olup olmadığını kontrol etmeli. Kurulumdan önce rootless için derledim, çünkü tüm ayarlamalar çalışmaz bu versiyonlarda kutu olarak kullanılmalı.
  • screenshot_two.png
Hidden content
Bu içeriği görebilmeniz için bu konuya yanıt vermeniz gerekmektedir.

Dopamin 3
  • arm64 (A8 - A11) ve arm64e (A12 - A17, M1 - M2) için bir hapishane kaçışı
  • iOS 15.0 - 17.3.1 (A14 - A17 / M1 - M2) için destekleniyor
  • iOS 15.0 - 18.7.1 ve 26.0 - 26.0.1 (A8 - A13) sürümlerinde destekleniyor

Hangi paket yöneticileriyle birlikte geliyor?​

• Sileo, Zebra
screenshot_one.png

Köksüz bir hapishane kaçışı nedir?​

• Köksüz jailbreak'ler, iOS cihazının işletim sistemine tam erişim sağlamaz, çünkü dosya sisteminin yalnızca belirli bölümlerine yazılabilir.

• Bu durum, değişikliklerin sizden farklı şekillerde yapılması gerekebileceğini gösterebilir eskiden ve köksüz desteği doğru şekilde desteklemek için güncellenmesi gerekebilir.

Kullanıcı olarak beni nasıl etkileyecek?​

• Kullanıcılar, ayarlarının iOS 15+ ile uyumlu olup olmadığını kontrol etmeli; bu düzgün olup olmadığını kontrol etmeli. Kurulumdan önce rootless için derledim, çünkü tüm ayarlamalar çalışmaz bu versiyonlarda kutu olarak kullanılmalı.
  • screenshot_two.png
[Hidden content]
çok güzel haber

Selamünaleyküm arkadaşlar. İp14 pro İos 16.5 sürümdeyim ve telde trollstore ve misaka yüklü direk oto güncellemeden ios 18.7.8e yada 26.6 ya güncelleme yapsam telefon elmada kalırmı.
Ve bu jailbreak 18.7.8i destekliyor mu acaba

Geri