kardeş,çözülmüyor artık eskisi gibi Roothide jailbreak ile çözülüyor bu iş..
Rehber - Dopamine 2 jailbreak Roothide Uygulama Bypass işlemi ( Genel tartışma )
Merhabalar arkadaşlar Dopamine 2 büyük sorunları var ve uygulama girmeme olayı son bulacak bu konu altında sizlere artık uygulama girmeme ve jailbreak algısından kurtulmanız için dosya ve video atacagım . umarım yaararlı olacaktır burdan istediginizi sorabilirsiniz . RootHide, uygulamaları...trappledestek.com
Roothide Bypass Dopamine jailbreak kurulum ve Sileo Tweak yükleme işlemleri Geniş anlatım
Arkadaşlar Roothide byppas uygulama dopamine kurulum ve tweak nasıl yüklenir geniş anlatım yaptım.trappledestek.com
çözülmüyor artık eskisi gibi Roothide jailbreak ile çözülüyor bu iş..Merhaba dostlar,
ios 16 dopamine JB-li telefonum var,
sanırım 2-3 aydan beri bazı uygulamalar JB- den dolayı açmıyor,
eski dönemde JB gizleyen tweaklar var idi...
şimdi bu sorun nasıl çözülür?
saygılar
trappledestek.com
trappledestek.com
kardeş,çözülmüyor artık eskisi gibi Roothide jailbreak ile çözülüyor bu iş..
Rehber - Dopamine 2 jailbreak Roothide Uygulama Bypass işlemi ( Genel tartışma )
Merhabalar arkadaşlar Dopamine 2 büyük sorunları var ve uygulama girmeme olayı son bulacak bu konu altında sizlere artık uygulama girmeme ve jailbreak algısından kurtulmanız için dosya ve video atacagım . umarım yaararlı olacaktır burdan istediginizi sorabilirsiniz . RootHide, uygulamaları...trappledestek.com
Roothide Bypass Dopamine jailbreak kurulum ve Sileo Tweak yükleme işlemleri Geniş anlatım
Arkadaşlar Roothide byppas uygulama dopamine kurulum ve tweak nasıl yüklenir geniş anlatım yaptım.trappledestek.com
16 sürüm içinde geçerlidir..kardeş,
roothide ipa nereden indiriyoruz,
benim indirdiğim ios 15 diyor
Bu işlemi yaparken herşey sıfırlanıyor mu iPalar twekler falan?
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.