Bunuda denedim olmadısileo aç Libiosexec1
Kur
Sonra bir tweak kur uyumlu Respring etsin ayarlara gelecekmi
Ellekit
Preferrnxeloder kurulu olmalı
Mutlaka . Garip ya
Tweak enjeksiyon kapalı tutBunuda denedim olmadı
olmadı hepsı gelıyor sileo vs içinde repolarımve tweaklerım yüklü ama aktif değilTweak enjeksiyon kapalı tut
Sonra cihazı yeniden başlat
Ve Jaşlbreak yap .. olacakmı
Kullanan arkadaşlar bu şekilde yöntemleri veriyoruz . Olmaması imkansız şoktayız
olmaması mümkün değil ya bir twesk engelliyor çakışıyor olabilir test edip kaldırın öyle test edintelefonum 7+ 15.8.2 jailbreak vardı ama şarjı bıttı kapandı açtığımda jailbreak var sileo dopamine vs ama tweakler aktif değil nasıl eski halıne getirebilirim
ne yaptın teli halloldumu hiç sıkıntılı bir tweak yükledinmi uyumsuz en son ne yükledin pasif kalmasının bir anlamı yok tekrar jb yaptığında çalışması lazım Rocketbotstrsp kurulumu hem tweak hemde trollstore ile aynı uygulama varmı onada bakınolmadı hepsı gelıyor sileo vs içinde repolarımve tweaklerım yüklü ama aktif değil
burda kurulum repolar kaldırma yontemi ..herşey ayrıntılıhocam hepsini yaptım dediklerinizi ama olmadı şimdi nasıl sıfırlarım bana yardım edın bu konuda
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.