- Adım
- Ahmetcan
- Cihaz
- iPhone 14 Pro Max
- Konular
- 632
pc için gerekli link eklenmiştir...
arkadaşalr bu güncelmi yoksa güncelenecekmi ... çünkü linkler gitmiş gibi ..
Remove Jailbreak diyorum uygulama kapanıyor sorun ne olabilir?
11.2.6 - 6s - dropbox linkindekini indirdimsürüm nedir.. ve hangi sini indirdiniz gözterirmisiniz..
11.2.6 - 6s - dropbox linkindekini indirdim
Sayfa açılmıyor diye kapatıyordum bende Yalnız şimdi de dosya mevcut değil hatası alıyorum mega da sorun bende mi acaba siz de bi kontrol edebilir misiniz?O LİNK.. 11ve 11.1.2 destekler...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.burdan size uygun olan yazar onu indirip yapacaksınız..
sayfa açıldığında kırmızı çıkacak bekleyin sayfa açıldığında... soldan ikinciyi indreceksniz kırmızı yazı olanı... pcden yükleyip işlem edebilirsiniz..
Sayfa açılmıyor diye kapatıyordum bende Yalnız şimdi de dosya mevcut değil hatası alıyorum mega da sorun benasit..de mi acaba siz de bi kontrol edebilir misiniz?
Eğer Tweak Cleaneri kullandıktan sonra ayarlardan telefonu sıfırlayabileceksem benim için yeterli olur ama sıfırlayamazsam ElectraRemoveri kullanıyımmalesef.. link kırık... ama bulursam burdan veririm link... .
ikinci çözüm basit.. eğer Cydia açık ise....
Cydia Tweak - Tweak Cleaner 11 indirin...
Eğer Tweak Cleaneri kullandıktan sonra ayarlardan telefonu sıfırlayabileceksem benim için yeterli olur ama sıfırlayamazsam ElectraRemoveri kullanıyım
Benim niyetim jbyi kaldırıp telefonu sıfırlayıp tekrar Jb yapmak. ElectraRemover benim için uygun olanı sanırım. Zahmet olmazsa indirip tekrar upload edebilir misiniz?komple kaldırır... telefonu sıfrlamadan tekrar jailbreak edebiliyorsunuz...
Benim niyetim jbyi kaldırıp telefonu sıfırlayıp tekrar Jb yapmak. ElectraRemover benim için uygun olanı sanırım. Zahmet olmazsa indirip tekrar upload edebilir misiniz?
Tekrar Jailbreak yapmak istediğimde Please Wait 2/3 yazısında kalıyor. Şanssızlıklar peşimi bırakmıyorbulursam atarım ama tweak cleaner cydia ve herşeyi komple kaldırıyor.. ister teli sıfrlama işlemi edip tekrar edersiniz
Unc0ver yükledim. Teşekkürler yardımlarınız içinuncover tercih ediniz electra sorunlu reboot edip tekrar deneyin..
merhaba arkadaşlar bu thor.. linkini alabilirmiyim...
arkadaşalr bu güncelmi yoksa güncelenecekmi ... çünkü linkler gitmiş gibi ..
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.