Hocam denedim smacpats reposu komple sıkıntılu kurulmadı kırmızı kırmızı yazılar çıktıEmojiPort Installer
Repolar:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
İOS 15.4 İp 6sCihaz bilgisi . ios sürümünüz jailbreak aracı nedir ?
Depends firmware (>= 12.0), firmware (<< 17.4), com.ps.emojiattributes (>= 1.8.0~b1) | com.ps.emojiattributes-meowbrek (>= 1.8.0~b1), com.ps.emojilibrary (>= 1.6.0~b2), com.ps.emojiport10resources (>= 1.6.0~b1)İOS 15.4 İp 6s
Dopamine
bu gördügünüz gerekli bağımlıılklardır beraberinde yüklenmesi gerekenlerdir..
verdigim deb filza ile veya silo üzerinden yüklemeye çalış . alttaki dosyayıHocam hepsi yükleniyor ama sadece emojiattributes-meowbrek yükleyemedim sanırım ondan kaynaklı sorun
evet . bir şey eksik yada repo lardan biri eksik olabilir..Başka bir cihaza sorunsuz kurmuştum aslında ama neden olmadı şimdi bilmiyorum.
KUR tuşuna dokunuoyurm ama tepki alamıyorum normalde bu tek tek yüklemeye çalıştığım şeyleri tek bir seferde yüklemesi gerekmiyor mu?
Hocam dopamine dışında bir yöntem var mı ios15.4 6s için. Onu yapayım belki olur.evet . bir şey eksik yada repo lardan biri eksik olabilir..
Kaldırıp Jailbreak Palera1n kurabilirsinHocam dopamine dışında bir yöntem var mı ios15.4 6s için. Onu yapayım belki olur.
Onu kuramam ya depolama alanım çok az benim 16 gb telefonKaldırıp Jailbreak Palera1n kurabilirsin
Palera1n tartışmaları ve geri bildirimleri
Palera1n Jailbereak li Cihazlar için Sorularınmı var?, yardıma mı ihtiyacınız var?trappledestek.com
Başka yöntem galiba Xina jailbreak güncel etmiştiOnu kuramam ya depolama alanım çok az benim 16 gb telefon
Sadece emojileri kullanmak ve youtube reklamsız olsa kafi bana o yüzden jailbreak kurmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?