En İyi Oyuncu Kulaklıkları 2021

Katılım
11 Haz 2018
Konular
625
Mesajlar
3,067
Puanları
2,089
Daha fazla  
Adım
Ahmetcan
Cinsiyet
Erkek
Cihaz
iPhone 14 Pro Max

1. HyperX Cloud Alfa​

1622638057121.png

En İyi Oyun Kulaklığı
Sürücü: 50 mm neodimyum | Empedans: 65 Ohm | Frekans yanıtı: 13–27.000 Hz | Mikrofon: Tek Yönlü | Bağlantı: 3.5mm | Ağırlık: 0,7 pound (317,5 g)
nötr ses kalitesi
Sağlam yapı kalitesi
İyi malzeme seçimi
Rahat uyum

biraz ağır
Frekans eğrisinde küçük düşüşler ve tepeler
HyperX Cloud Alpha, çoğu oyuncu için en iyi oyun kulaklığıdır ve neredeyse mükemmel ses kalitesi ve özellikle 100 doların altında bir fiyata bulabilirseniz harika bir değer sunar . Bu kutularla gürültü üretimi kulağa doğal geliyor ve sürücüler aşırı agresif bas veya tizler gibi sinir bozucu kusurlardan kaçınıyor. Bu devrim niteliğinde bir kulaklık değildir, ancak gerekli ses kalitesini ve en üst düzeyde konforu nadir bulunan makul fiyat etiketi ile sunar.

Uzun süreli giyilebilirlik açısından, kulaklık, kaliteli malzemelerden oluşan hafif, rahat bir uyum ile Cloud markasını kazanıyor. Bu, kafa bandı ve kulaklıklardaki kalın hafızalı köpük dolguyu ve HyperX'in bazı önemli alanlarda plastik yerine alüminyumu tercih etme kararını içerir. Genel görünüm ve his hem kaliteli.

Cloud Alpha'nın tasarımını beğendiyseniz ancak daha fazla özelliğe sahip bir şey istiyorsanız, HyperX Cloud Alpha S de var . Temelde aynı kulaklıktır, ancak 7.1 sanal surround ses, bir satır içi kontrolör ve her bir kulaklıkta bas kaydırıcıları bulunur. Siyah-mavi veya tamamen siyah renk seçenekleri (Cloud Alpha'nın siyah-altın veya siyah-kırmızı yerine) daha fazla seçenek de ekler.

2. Corsair Virtuoso RGB Kablosuz SE​

1622638114979.png




Çoğu İçin En İyi Kablosuz Oyun Kulaklığı
Sürücü: 50 mm neodimyum | Empedans: 32 Ohm | Frekans yanıtı: 20-40.000 Hz | Mikrofon: Çok Yönlü | Bağlantı: USB Type-A 2,4 GHz dongle | Ağırlık: 0,8 pound (360g)
Güçlü yüksek çözünürlüklü ses
kusursuz sunum
Harika pil ömrü
Kablosuz menzili, ev inşaatına bağlıdır
Kafa bandı zamanla biraz kazıyor
Biraz ağır yankı
Corsair Virtuoso RGB Wireless SE, göründüğü kadar iyi görünen nadir kulaklıklardan biridir. Odyofil alanına giren ve tıknaz ve ağır yerine güzel ve parlak görünen üstün kaliteli ses sunar. Virtuoso RGB'nin SE versiyonu, Corsair logosu aracılığıyla dokunmatik RGB ile damgalanmış tunç renkli alüminyuma sahiptir. Genel olarak, olduğu kadar pahalı görünüyor.

Virtuoso RGB SE, testlerimizde yüksek çözünürlüklü destek de dahil olmak üzere güçlü ses sağladı.n 50 mm sürücüleri, Borderlands 3 gibi oyunlarda silahlı çatışmalarda da harika ses çıkardı . Kutuların müzik reprodüksiyonu, Audio-Technica'nın ATH-G1'i gibi bas ağırlıklı kutuların ve aşağıda listelenen SteelSeris Arctis Pro Wireless gibi daha düz ses veren kutuların ortasına oturdu .

20 saatlik kablosuz pil ömrü ile her şeyi tamamlayan Corsair's Virtuoso RGB Wireless SE, hem kaliteli hem de kaliteli görünen güzel bir kutu çiftidir.

3. Corsair Virtuoso RGB Kablosuz XT​

1622638134084.png



En İyi Bluetooth Oyun Kulaklığı
Sürücü: 50 mm neodimyum | Empedans: 32 Ohm | Frekans yanıtı: 20-40.000 Hz | Mikrofon: Çok Yönlü | Bağlantı: 3,5 mm, USB Type-A kablo, USB Type-A dongle, Bluetooth | Ağırlık: 0,8 pound (362.9g)
Rahat ve klas
Eşzamanlı dongle/Bluetooth bağlantısı, telefonunuzu ve bilgisayarınızı duymanızı sağlar
Pahalı
İki cihaza bağlıyken pil ömrü çok iyi değil
Çoğu oyuncu hız ve güvenilirlik için Bluetooth yerine dongle bağlantısıyla oyun oynamayı tercih eder, ancak bir bağlantı noktası kaydetme veya aynı anda iki cihaza bağlanma seçeneği arıyorsanız Corsair Virtuoso RGB Wireless XT sizin için en iyi oyun kulaklığıdır. . Virtuoso Wireless RGB SE'nin daha yeni bir sürümü de bu sayfada, daha pahalı olan Virtuoso RGB Wireless XT, yalnızca 3.5mm, birlikte verilen USB Type-A kablosu veya dongle veya aptX ile Bluetooth üzerinden bağlanmanıza izin vermekle kalmaz, aynı zamanda dongle ve Bluetooth ile aynı anda iki farklı cihaza bağlanabilir. Bu, üretkenlik için bir nimet olduğunu kanıtladı, örneğin bir dongle ile oyun oynamamıza ve telefonumuzdan müzik veya bildirimler duymamıza izin verdi, böylece hiçbir şeyi kaçırmadık. Dezavantajı ise, kulaklığın tek bir cihazla 20 saat dayanması, ancak yalnızca 15 saat kullanmasıdır.

Kutudan çıktığı haliyle kulaklık, zombi çığlıkları ve Varkid kanat vuruşları ile oyun oynamaya yöneliktir. Müzik için muhtemelen Corsair'in yazılımını indirmek ve EQ'yu değiştirmek isteyeceksiniz. Tercih ettiğimiz ayarı bulduğumuzda, daha doğal orta ve keskin, ancak aşırı güçlü olmayan alt uçlardan keyif aldık.

Ancak kulaklığı kutulardan daha hafif hissettiren rahatlık ve daha az ağırlıkla ve 10 kafa bandı ayarı da dahil olmak üzere olgun, çok yönlü ve şık tasarımıyla Virtuoso RGB Wireless XT, oyuncular için birinci sınıf, kablosuz bir seçenektir.

4. Asus TUF Game H3​

1622638149296.png



En İyi Bütçe Oyun Kulaklığı
Sürücü: 50 mm neodimyum | Empedans: 32 Ohm | Frekans yanıtı: 20-20.000 Hz | Mikrofon: Tek yönlü kondansatör | Bağlantı: 3.5mm | Ağırlık: 0,6 pound (272.2g)
Etkileyici kutudan çıktığı gibi ses kalitesi
inanılmaz rahat
Şüpheli yapı kalitesi
Reklamı yapılan sanal 7.1 surround ses, herhangi bir 3,5 mm kulaklık tarafından kullanılabilen Windows Sonic'tir
Asus TUF Gaming H3, bütçenizi korumak için en iyi oyun kulaklığıdır. Bunları bulmak zor olabilir, ancak genellikle yaklaşık 40 dolara satıldığını görebilirsiniz . Daha düşük fiyata rağmen, kutudan çıkar çıkmaz tam oturan ve kulağa hoş gelen bir kulaklığa sahip olursunuz. Bu, yazılımla uğraşmak zorunda kalmadan doğrudan oyun oynayabileceğiniz anlamına gelir. Kutuları test ettiğimizde, performans Asus TUF Gaming H7 dahil olmak üzere daha pahalı rakiplerle karşılaştırılabilirdi . Bunun çoğunu, H3'ün ses sızıntısını önleyen deri temas noktalarıyla rahat oturmasına bağlıyoruz.

Dezavantajı, bunların özellikle güzel olmamasıdır. Sanal 7.1 surround ses sizi heyecanlandırıyorsa, H3'ün herhangi bir 3,5 mm kulaklığın kullanabileceği yalnızca Windows'un Sonic uzamsal sesini kullanan 3,5 mm'lik bir kulaklık olduğunu unutmayın.

5. HyperX Cloud Orbit S​

1622638191623.png



En İyi Sanal Surround Ses Oyun Kulaklığı
Sürücü: 100 mm neodimyum | Empedans: Açıklanmadı | Frekans yanıtı: 10-50.000 Hz | Mikrofon: Tek yönlü kondansatör | Bağlantı: 3.5mm, USB Type-A, USB Type-C | Ağırlık: 0,8 pound (362.9g)
Sürükleyici ve yüksek sesli 3D ses
Yumuşak, yumuşacık kafa bandı ve kulak kapakları
İyi pil ömrü
Doğru kafa takibi
Biraz ağır
Kafa takibinin ses etkisi oyuna göre değişir
HyperX Cloud Orbit S gerçekten pahalıdır, ancak üstün ses kalitesi ve özellikleri onu para harcamak için en iyi oyun kulaklığı yapar. Kutular, kafa takibi ile özelleştirilebilir 3D modu sayesinde size fark edilebilir bir oyun avantajı sağlar. Kafa takibi ile oyun oynarken düşmanlarınızın yeri belli oluyor ve işitsel ortam sizinle birlikte hareket ediyor.

Gerçek surround sese (Orbit S'nin sanal surround sesi yerine) ve kablosuz özelliğine sahip daha düşük fiyatlı kulaklıklar vardır. Ancak HyperX'in Cloud serisindeki diğer kulaklıklarla aynı rahat hafızalı köpük kafa bandı ve kulak yastıklarını taşıyan Orbit S, gerçekten fark edeceğiniz bir oyun avantajı sunuyor.
 
Geri
Üst