Çözümü electra remover#1
arkadaşlar jb kuruluydu çok hata aldım ve donma sorunları yaşadım çıldırtı artık bir tat alamadım temiz bir kurulum yapabilmek için semirestore ile sıfırladım şimdi de başlikta belirtigim hata var 2/3 oluyor siyah ekran dönuyor ana ekrana atıyorr cydia yok cözumu varmı acaba?
arkadaşlar jb kuruluydu çok hata aldım ve donma sorunları yaşadım çıldırtı artık bir tat alamadım temiz bir kurulum yapabilmek için semirestore ile sıfırladım şimdi de başlikta belirtigim hata var 2/3 oluyor siyah ekran dönuyor ana ekrana atıyorr cydia yok cözumu varmı acaba?
hocam yaptım remover ama yanliş bi yerdenmı ındırdım tweakboxtan ındırdım olmadı naptıysam aynı sorun devam edıyor
Dedim ya yedek yüklemiyceksiniz sıfırlamadan önce resimlerinizi ve rehberinizi başka yere atın orxan yüklersiniz rehber yedekleme programları var appstore da resimleride dropbox veya başka yere at sobra dediklermi yap bir kaç defa dene gerekirse sorun kesin çözülücektirtamamdir yedekleyip deneyeyim hemen
Şu hatayı alıyorum hocam nedir acabaDedim ya yedek yüklemiyceksiniz sıfırlamadan önce resimlerinizi ve rehberinizi başka yere atın orxan yüklersiniz rehber yedekleme programları var appstore da resimleride dropbox veya başka yere at sobra dediklermi yap bir kaç defa dene gerekirse sorun kesin çözülücektir
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu bir hata değil jailbreakin kaldırıldığı uyarısını veriyor şimdi ayarlardan sıfırla cihazı komple içeriği ve ayarları sil de ama unutma herşey silinicek telefondanŞu hatayı alıyorum hocam nedir acaba
daha önceden yedek almişti tel onlar sorun olurmu kalırmı yadaBu bir hata değil jailbreakin kaldırıldığı uyarısını veriyor şimdi ayarlardan sıfırla cihazı komple içeriği ve ayarları sil de ama unutma herşey silinicek telefondan
Hocam lütfen bak anlatıyorum cihazını dropbox a yedekle sonra ayalardan tüm içeriği ve ayatları sil de sonra cihaz açılınca ilk önce jb yap sonra yedeklerini yüklersin okdaha önceden yedek almişti tel onlar sorun olurmu kalırmı yada
Şu hatayı alıyorum hocam nedir acaba
Hocam unutmayın yedek yüklemeyin yedek yüklediğinizde eski yedekde kalan artık ve kalıntılarıda yüklüyorsunuz sorunsuz kullanmanız dileğiyle daima bizimle kalınevet arkadaşlar dediklerinizi yaptım anında aktif oldu umarım bu sefer tatdında kullanabılırım tertermız kurdum çok saolun yardımlar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?