yusufmercan
Apple Sever
- Konular
- 15
Facebookta video indirme yapabilecegim bi tweak varmi acaba ios12 uncover jailbreak kullaniyorum
Facebookta video indirme yapabilecegim bi tweak varmi acaba ios12 uncover jailbreak kullaniyorum
Uzun bi videoymus indirmedi ?
Sanirim calisiyor tam anlayamadim bi film indircektim suresi uzun gibi biseyler yazdişu an çalışıyor degilmi.. ?
Sanirim calisiyor tam anlayamadim bi film indircektim suresi uzun gibi biseyler yazdi
arkadaşlar selamlar 2 gündür facebookum açılmıyor cihemera xsmax jailbreak kullanıyorum. yakın zamanda hiç tweak yüklemedim. durup dururken oldu. uygulamayı silip yüklüyorum yine aynı sürekli kapanıyor. sorun nedir acaba destek olabilecek var mı konuyla alakalı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiFacebook
![]()
deaktif etme yeride çıkmıyor chimerada onu nasıl yapacağım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
arkadaşlar teşekkürker cevap için jailbreak devre dışı kaldığında açılıyor son derece güzel. tekrar aktif ettiğimde yine açılmamaya başladı unsub ve liberty lite ekli ama facebokuda oradan devredışı bıraktık ama bir çözümü bulamadım malesef düzeltmek için başka önerisi olan var mıdır ?
abi çözüm basit anlatmış ... reboot et... jailbreak aktif olmayacak.. uygulama açık üyelğini kaldır... ve uygulamaya tekrar üyeliği gir şifreni gir.. yeniden uygulamaya girer gibi ... sonra jailbreak aktif et. bukadar... denendi ... şimdi
aynen bu şekilde yönergeleri uyguladım. zaten uygulamaya tekrar şifremle giriş sağladım jailbreaki aktif ettim ama olmadı maalesef tekrar deneyeceğim
aynen bu şekilde yönergeleri uyguladım. zaten uygulamaya tekrar şifremle giriş sağladım jailbreaki aktif ettim ama olmadı maalesef tekrar deneyeceğim
bewn açtım sende devam ediyormu arkadaşım.. @DeliTurK video yapacakmış akşam saten
bewn açtım sende devam ediyormu arkadaşım.. @DeliTurK video yapacakmış akşam saten
video gerçekten işe yarar facebooku açamamak büyük sıkıntı
video gerçekten işe yarar facebooku açamamak büyük sıkıntı
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.