uygulama sorunları için... 4.0.1 sürümü çıktı onu deneyin arkadaşım.. isterseniz çünnkü appstore sorunları için güncelleme denmişti ..
şuanda uncoverı yükledim açılmıyor asla. açıldığı an kapanıyor bu sorunu nasıl aşabilirim yardımcı olabilir misin bilgin varsa ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hangi siteden indirdiniz... hangi cihaz. hangi sürüm ios ?
ios 13.3 iphone xsmax 4.0.0 da 4.0.1 de açılmıyor. uygulamaya basınca atıyor direkt. herşey telefonu kapatıp açtıktan sonra oldu. bidaha açılmadı aildim telrar yükledim yinede açılmıyor
reprovision güncelendi açıkladık yükleyin diye telefonu kapatmadan 4.0.1 direk sitelerden indirmeniz gerekti ... neden böyle yapıyorsunuz..![]()
hadi ya onu takip edememişim reprovisionda yüklüydü aslında güncelini indirmiştim hatta
ama yinede açılmıyor hiç jb ile alakalı hiç bir uygulama![]()
gerçek konu uygulama açılmama konu değişti ... iosninja ignition fun arada dene arkadaşım.
uncover hatasıdır. liberty beta kurun orjinal reposunda facebook jailbreak algısını devre dışı bırakın olacakmı. Yani bizim de yapabileceğimiz bir şey olduğunu sanmıyorum. Uncover yeni çıktı hataları olacaktır ilerleyen günlerde çözülür
İndirme linkleri bulun hocam sitedeki konuları takip edin biri cydiya impactor çalışıyor falan demişti test edemedim ben siz bi bakın ipayı yeniden atmanız lazım cihazatelefonu kapadım açtım uncover hiç açılmıyor artık jb de gitti hiç birşey yapamıyorum maalesef
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.