iPa dosyasını biri yükleyebilir mi silinmiş!JAİLBREAK Cihazlar için..
Appstore link:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
YENİ SÜRÜME GÜNCELLEMESİ YAPILMIŞTIR.
İPA :
* Gizli metin: alıntı yapılamaz. *
Yeni Sürüm: * Gizli metin: alıntı yapılamaz. *
Hack Özellikleri:
- Pro Özellikler
TELEFONDA OLMASI GEREKENLER..
TeşekkürlerJAİLBREAK Cihazlar için..
Appstore link:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
YENİ SÜRÜME GÜNCELLEMESİ YAPILMIŞTIR.
İPA :
* Gizli metin: alıntı yapılamaz. *
Yeni Sürüm: * Gizli metin: alıntı yapılamaz. *
Hack Özellikleri:
- Pro Özellikler
TELEFONDA OLMASI GEREKENLER..
dgru abi konuştum lisans etmiyor bir önceki ediyordu yenisi atacaklarmış ..bugün..Ellerinize sağlık. Gerçekten çok başarılı bir uygulama. Sanırım sertifika imzalama yönteminde çalışmıyor. Jb li cihazlar için uygun. Ya da ben başaramadım. Kolay gelsin
çalışan bir önceki sürüm eklendi test edildi yeni sürüm test edilip konulacakEllerinize sağlık. Gerçekten çok başarılı bir uygulama. Sanırım sertifika imzalama yönteminde çalışmıyor. Jb li cihazlar için uygun. Ya da ben başaramadım. Kolay gelsin
ricaederim görevimiz.. sorunlu linkler ile site yürümez. çünküÇok teşekkür ederim. Zahmet verdim
TeşekkürJAİLBREAK Cihazlar için..
Filmic Pro v7, mobil cihazınızı profesyonel bir sinema kamerasına dönüştürerek şimdiye kadarki en sezgisel yakalama deneyimiyle bir akıllı telefon veya tablette mümkün olan en yüksek video kalitesini yakalamanıza olanak tanır.
Birçok kez Yılın iOS Video Kamera Uygulaması seçilen Filmic Pro, ödüllü film yapımcıları tarafından diğer tüm uygulamalardan daha fazla yüksek profilli video projelerinde kullanıldı:
• Aptal Aşk - Lady Gaga
• Mandalina - Sean Baker
• Çılgın ve Yüksekte Uçan Kuş - Steven Soderbergh
• Kar Buharlı Ütü - Zack Snyder
Ekli dosyayı görüntüle 13823Ekli dosyayı görüntüle 13824
İPA :
[Hidden content]
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.