Futurerestore ile iOS 14.3'e geçiş (Güncellendi)

iphone xs max ios 14.3 ten 14.5.1 yükselttim faceid gitti yapmak isteyenler bunu dikkate alsın öyle yapsın

iphone 7 cihazımın neredeyse tüm sürümlerinin shsh kayıtları mevcut.. ios 14.3 e başarılı bir şekilde downgrade yapabiliyorum.. ios 13 e dowgrade imkanım var mı ?

Merhaba. Detaylı anlatım için teşekkürler. Yalnız; benim aklıma takılan bir kaç soru var:
Mesela; cihaz jailbreakli değilse, (örneğin; 14.6’ da jbliyken cihaz elmada kaldığı için mecburen son sürüme güncellenip 15.3.1’ e yükseltilmiş ve bu sürüme de henüz jb çıkmamışsa) bu nonce kısmını nasıl halledeceğiz?
Halletmenin bi yolu yoksa; nonce kısmını atlayıp işlemlere devam edebilme şansımız var mı?
Sürüm yükseltme değil de, mesela 14.6 blob’ uyla 15.3.1’ den 14.6’ ya düşmek mümkün müdür? (Bu arada cihaz ip 8 plus)
Rica etsem bu soruları yanıtlar mısınız?

Hocam öncelikle bu işlemler için jailbreak şart. Ve noncede şart. 15.3.1 den 14.6 ya düşemezsiniz maalesef.

6s ios 13.5 cihazım şuan jailbreakli. Tüm ios 14.x.x ve ios 15.x.x sürümlerinin shsh mevcut. Bu durumda bu cihazı 14.x sürümüne veya 15.1 sürümüne update yapabilirmiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…