Google, Chrome'un ücretli sürümünü duyurdu. Her zamankinden ne farkı var?

Adım
Çağatay
Meslek
Şöför
Cihaz
iPhone 8 Plus
Katılım
21 Haz 2018
Konular
121
Mesajlar
594
Çözümler
1
Tepkime puanı
230
Puanları
2,264
Konum
İstanbul
Şirket, tescilli tarayıcısının ücretli abonelik modeliyle dağıtılan "premium" sürümünün piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Kurumsal kullanıma yöneliktir ve genişletilmiş işlevler kümesiyle Enterprise önekiyle temel montajdan farklıdır. Uygulamanın ayrıntılı bir açıklaması ve yeni tarifeyle ilgili bilgiler Google blogunda ortaya çıktı.

1720716601611.png

Tarayıcının Chrome Enterprise Premium adı verilen yeni sürümü, güncelleme politikalarını, uzantı yönetimini ve daha fazlasını merkezi olarak uygulamanıza yardımcı olabilecek kurumsal kontroller içerir. Abonelik ayrıca RDP, SCP, SSH ve diğer iletişim protokolü türleri için destek sağlar.

Ayrıca tarayıcı artık adli tıpı kolaylaştırmak için olaylar ve cihazlar genelinde gelişmiş güvenlik raporlama özelliğine sahip ve Google ürünleri ve üçüncü taraf güvenlik çözümleriyle entegre olabiliyor.

Ayrıca, bağlama duyarlı erişim kontrolleri web uygulamaları için ölçeklendirilebilir. SaaS ve web uygulamalarına sürekli, sıfır güven erişimi sağlayarak veri ihlali risklerini azaltabilirler. Son olarak, dinamik URL filtrelemeye ek olarak, AI destekli kötü amaçlı yazılımdan koruma ve kimlik avı önleme araçları tarayıcıya yerleştirilmiştir. Aylık abonelik, şirketlere çalışan başına 6 dolara mal olacak.
 
Geri
Üst