Aradığın tweak iPadify olabilir mi ?Arkadaşlar her hangi bir sitede uygulamada video seyrederken videoyu ana ekranda oynatan ve o sırada diğer uygulamalara girebildiğimiz bir tweak vardı bilen var mı?
Evet bunlar var ama bunlar sadece youtube için pip özelliğini açıyor.Ben tweak ismini buldum Videopane 2 ama yeni versiyonu yokTam anlamadım ama uygulamada arka planda izleme olayı cercube var ? Youpip var ? Başka hatırlamıyorum
Evet bunun gibi birşey arıyorum nerden indirebilirimAradığın tweak iPadify olabilir mi ?
Evet bunun gibi birşey arıyorum nerden indirebilirim
Arkadaşlar bulamıyorum yardımcı olacak var mı?Arkadaşlar her hangi bir sitede uygulamada video seyrederken videoyu ana ekranda oynatan ve o sırada diğer uygulamalara girebildiğimiz bir tweak vardı bilen var mı?
Titan onu bir deneArkadaşlar bulamıyorum yardımcı olacak var mı?
Titan sadece youtube çalışıyor youtube zaten kendi özelliği var dostumTitan onu bir dene
iPadify değildi aradığın sanıyorum,fark ettim ki safaride zaten özellik olarak mevcutTitan sadece youtube çalışıyor youtube zaten kendi özelliği var dostum
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.