Hasenat v7

Kemal Kürşat

Visual Basic Studio Developer
Yönetici
Admin
Apple Expert
Konular
136
Web sitesi
www.trappledestek.com
tepe.png

yeni_arayuz.png

sozluk.png

tefsir.png

sistemgerek.gif

Sistem : Windows 10, Windows 8 ve 8.1, Windows 7, Vista ve Windows XP
  • 1 gb ram,​
  • Hasenat programı için 60 mb disk alanı​
  • Hatim paketleri için - Opsiyonel (Eğer yüklerseniz 1 hatim paketi için asgari 400 mb disk alanı)​
  • 1 ghz ya da üstü işlemci.​
  • Rahat bir çalışma için 1024 X 768 ekran.​
Hasenat 7, Windows 10, Windows 8 ve 8.1, Windows 7, Vista ve Windows XP üzerinde test edilmiştir. Daha önceki sistemlerde test edilmemiştir.
Programı Kaldırmak için :
Hasenat 7'yı bilgisayarınızdan kaldırmak isterseniz, Kontrol panelinden, Program Ekle Kaldır'ı seçin daha sonra gelen pencereden Hasenat 7'yı seçin ve kaldıra tıklayın.​

indir.gif

Önemli not : Hasenat 7 kurulum programının içinde Hatim Ses paketi yoktur.

Hatim paketlerini indirmek için önce Hasenat 7 programını indirin ve bilgisayarınıza kurun.

Hatim ses paketlerini indirmek için, Hasenat 7 programını indirdikten sonra, programın "Ayarlar" bölümünden "Hatim indir" bölümüne gidin ve oradan istediğiniz hatimi seçip "İndir" düğmesine basın. Hasenat 7 programına yeni eklenen bir özellikle artık hatim paketlerini ayrı olarak indirmenize gerek yoktur. Program seçtiğiniz hatim paketini çalma esnasında indirir. Çalma esnasında bir defaya mahsus olarak indirilen ses dosyaları programın altına kaydedilir. Ve program bundan sonraki çalma işlemini kaydedilen dosyalardan yapar.

Hidden content
Bu içeriği görebilmeniz için bu konuyu beğenmeniz gerekmektedir.

CryptX

Hacktivist
Moderatör
Apple Sever
Konular
5
Teşekkür ederim üstadım

Geri