iOS 14.0.1 JB

Kaanogan

Yeni Üye
Apple Sever
Konular
11
Telefonumu yanlışlıkla güncelledim iPhone 7+
ios 14.0.1 e acaba ne zaman jailbreak çıkar ?checkra1n allow untested version u seçiyorum bu sürüme jb yapamazsınız diyor
Veya ben mi yanlış yapıyorum

TheFafu

Apple Sever
Konular
2
Ben 14.1 sürümüne JB yaptım Cydia açılıyor fakat tweakler yüklendiği halde hiçbiri aktif olmuyor.

Reloading_Data

Jailbreaking
Elit Üye
Yeni Üye
Apple Sever
Konular
51
ios 14.0.1 e acaba ne zaman jailbreak çıkar ?checkra1n allow untested version u seçiyorum bu sürüme jb yapamazsınız diyor
suan icin cihazlara güncellenmedi beklemede kalcaksınız

Kemal Kürşat

Visual Basic Studio Developer
Yönetici
Admin
Apple Expert
Konular
136
Web sitesi
www.trappledestek.com
iphone 7 ler için gelmedi henüz ama güzel haberler geldi 2 3 gün önce yakında çıkacaktır zaman veremiyorum cünkü 14 gecerken büyük yanılgıya ugradım

TheFafu

Apple Sever
Konular
2
Evet telefonum iPhone 6s, sadece Cydown ana menüye uygulama olarak geldi fakat onun da fonksiyonları çalışmıyor. Rocketbootstrap ve Preferenceloader güncellenmesi gerekiyor. Umarım kısa süre içinde halledilir.

TheFafu

Apple Sever
Konular
2
suan icin cihazlara güncellenmedi beklemede kalcaksınız
Hocam an itibariyle 14.1 için Cydia Substrate, Rocketbootstrap, Preference Loader çalışır durumda. Shuffle kurdum sorun olmadı. Şimdi tek tek tweakleri denemeye başlıyorum denediklerimin hepsini en son liste olarak yazarım. Cihaz iPhone 6s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…