suan icin cihazlara güncellenmedi beklemede kalcaksınızTelefonumu yanlışlıkla güncelledim iPhone 7+
ios 14.0.1 e acaba ne zaman jailbreak çıkar ?checkra1n allow untested version u seçiyorum bu sürüme jb yapamazsınız diyor
Veya ben mi yanlış yapıyorum
Nasıl yaptın ben bootra1n ile yapamadım allow untested yapmama rağmen olmadıBen 14.1 sürümüne JB yaptım Cydia açılıyor fakat tweakler yüklendiği halde hiçbiri aktif olmuyor.
cihazı 7 ve altı olabilirNasıl yaptın ben bootra1n ile yapamadım allow untested yapmama rağmen olmadı
iphone 7 ler için gelmedi henüz ama güzel haberler geldi 2 3 gün önce yakında çıkacaktır zaman veremiyorum cünkü 14 gecerken büyük yanılgıya ugradımTelefonumu yanlışlıkla güncelledim iPhone 7+
ios 14.0.1 e acaba ne zaman jailbreak çıkar ?checkra1n allow untested version u seçiyorum bu sürüme jb yapamazsınız diyor
Veya ben mi yanlış yapıyorum
Hocam an itibariyle 14.1 için Cydia Substrate, Rocketbootstrap, Preference Loader çalışır durumda. Shuffle kurdum sorun olmadı. Şimdi tek tek tweakleri denemeye başlıyorum denediklerimin hepsini en son liste olarak yazarım. Cihaz iPhone 6ssuan icin cihazlara güncellenmedi beklemede kalcaksınız
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.