Tweakler Cydia'da yükleniyor. Respring atıyorum ama hiçbiri aktif olmuyor. iPhone 6S IOS 14.1
Denedim maalesef yine aynı. Sanırım 14.1 için Rocketbootstrap ve PreferenceLoader tweaklerinin güncellenmesi gerekli.checkrain ile cydia yi yeniden yuklemek cozum olabilir.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Biraz daha beklemek lazım o zamanDenedim maalesef yine aynı. Sanırım 14.1 için Rocketbootstrap ve PreferenceLoader tweaklerinin güncellenmesi gerekli.
Hocam Rocketbootstrap, PreferenceLoader ve Cydia Substrate artık 14.1 için çalışıyor. Tweakleri teker teker kurmaya başladım haberiniz olsun. Cihaz iPhone 6sBiraz daha beklemek lazım o zaman
Checkra1n mi kullandınız jb içinHocam Rocketbootstrap, PreferenceLoader ve Cydia Substrate artık 14.1 için çalışıyor. Tweakleri teker teker kurmaya başladım haberiniz olsun. Cihaz iPhone 6s
Evet Checkra1n kullandım. Şu an aktif olarak Velvet, Watusi 2 for WhatsApp, Youtube FuckTube, Spotify Premium, Shuffle, ReallCC, Rhino, PerferctAppSwitcher, MirrorSelife, JellyFish, Gesturesi11, FiveIconDock(iOS14), Cydown, Adblock ++ Tweaklerini kullanıyorum. AppSync henüz çalışmıyor ama kısa süre içinde güncelleme gelecektir.Checkra1n mi kullandınız jb için
Sağ ol bende yaptım çalışıyor tweaklar sadece hızlı arama işlevi çalışmıyor 14.1 le alakalı herhaldeEvet Checkra1n kullandım. Şu an aktif olarak Velvet, Watusi 2 for WhatsApp, Youtube FuckTube, Spotify Premium, Shuffle, ReallCC, Rhino, PerferctAppSwitcher, MirrorSelife, JellyFish, Gesturesi11, FiveIconDock(iOS14), Cydown, Adblock ++ Tweaklerini kullanıyorum. AppSync henüz çalışmıyor ama kısa süre içinde güncelleme gelecektir.
14.1'de liberty çalışmadı. çalışan alternatif tweak rica edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?