öncelikle herkese merhabalar jeilbreakte çok yeniyim call recorder arıyorum nasıl yapabiliriz?
öncelikle herkese merhabalar jeilbreakte çok yeniyim call recorder arıyorum nasıl yapabiliriz?
netkillul diye bir tweak vardı yanlış hatırlamıyorsam ona bak istersenherkese merhabalar, bir uygulamanin internet baglantisini kesmek icin bir tweak var mi? conditionalwifi, networkdisabler tarzi
Maalesef onun da ios 14 destegi yoknetkillul diye bir tweak vardı yanlış hatırlamıyorsam ona bak istersen
Killx pro nedeniyle şuan cihazı komple restore etmem gerekiyor. Denediniz mi bu yazdıklarınızı?
- Kalm
- Keyboard Accio
- KillX Pro
- Kleidaria
- Laetus
- LetMeBlock
- LetMeDecline
- Lifeguard
- LowBatteryBanner
- Magma Evo
- Mega UHB IPv4 Only — iOS 9/10/11/12 — MUHB IPv4 (Mega Untrusted Hosts Blocker
- MobileGoose
- MoreFrequentlyUsedEmojis
- NewTerm
- NoClutter
- NoLiveClock
- NoOlderNotificationsGone
- NoTrackpadDelay
8Plus iOS 14.2 için olmadı başka tavsiyede olacak var mı?merhabalar.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.reposunu Cydia kaynaklarına ekleyip audiorecorder tweakini kurmalısın
Appazeherkese merhabalar, bir uygulamanin internet baglantisini kesmek icin bir tweak var mi? conditionalwifi, networkdisabler tarzi
neden restore ediyorsun açılmıyor mu ? cihazınKillx pro nedeniyle şuan cihazı komple restore etmem gerekiyor. Denediniz mi bu yazdıklarınızı?
ios 14 de bunlar işe yaramıyor. Başka yöntemlerle çözdük olayıneden restore ediyorsun açılmıyor mu ? cihazın
eğer cihazını checkra1n ile jailbreak yaptıysan ve acılmıyorsa weya jailbreak yapınca açılmıyorsa
checkra1in ayarlarından
boot Arguments: kısmına
launchd_missing_exec_no_panic=1
yazarak tekrar Jailbreak yap
tlf açıldıktan sonra hangi tweak problemli ise sil
telefonu tekrar normal şekilde kapatıp açtıktan sonra Jailbreak yap kullanmaya dewam et
Nasıl çözdunuz bize de söyler misinios 14 de bunlar işe yaramıyor. Başka yöntemlerle çözdük olayı
Jb güncellendi onu kurun onda sorun olmuyorBenim de telefon kendi kendine donuyor 14.2 kullanıyorum cihazım iPhone 7 jb yaptıktan sonra herhangi bir problem yok ama daha sonrasın da gün içinde uygulamalara girmiyor internet baya yavaşlıyor ve kapatıp açmam gerekiyor. Kapatıp açtıktan sonra tekrar jb yaptığım da tweakler yüklenmiyor restore sytsem yapmadan düzelmiyor her seferinde restore yapmaktan sıkıldım bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi.
Nasıl çözdunuz bize de söyler misin
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.