Pek çok insan bunu sorduğundan, büyük önemli versiyonları (CT açısından) açıklığa kavuşturmama izin verin:
- 17.0: Ctv2'yi destekleyen ve dolayısıyla şu anda TS alabilen son sürüm.
- 17.5: Coretrust'ta bazı sağlamlaştırıcı değişiklikler yapıldı.
- 18.0B1: Kök yardımcılarını öldürür.
TL; dr: Daha düşük = daha iyi.
17.0 17.1 bunlara bir kaç ay içinde gelecektir abiRahat 1 seneyi daha bulur gibi.
Ben 15.2 deyim hala doğru düzgün JB yok tweakler rootles bana göre JB devri bitdi17.4.1 ve aşağı sürümdeyseniz 17.0 - 17.4.1 arası güncel kesinlikle etmeyiniz.
17.5 ve yeni sürümdeyseniz hemen 18.0B1 veya 17.4 RC sürümüne geçiniz.
Beklentiniz artacaktır.
Yani iphone 14 pro lara gelecek ?
Alfie'nin 17.0 TrollStore Kurulum Yöntemi hakkında burada paylaşmak istediğim çok güzel TL;DR.
Ayrıca eklemek istediğim iki şey daha vardı:
Bu geleneksel bir çekirdek istismarı değil.
Bunun anlamı, kesinlikle Serotonin veya arm64 jailbreak için kullanılamayacağıdır.
Bunun geliştiricisi/geliştiricileri değilim.
Opa'nın bunu ilk paylaştığımda belirttiği gibi, hataları bulan kişiler adına bana bunu paylaşma izni verildi. Ancak hataları bulan kişi ben değilim (ve ne Opa ne de Alfie bunları bulamadı).
Yine de şunu da söyleyeceğim - yöntemi bulan kişi (ler) kasıtlı olarak:
Yükleyici çalışıyor mu, yoksa hala geliştirme aşamasında mı?
- hiçbir yerde kamuya açık bir şekilde bahsedilmemiş (tacizden/yalvarmaktan kaçınmak için)
- genel olarak hata (lar) hakkında kamuya açık bir şey söylenmedi
Yükleyici şu anda çalışıyor, %100 başarı oranına sahip ve bir kez bile başarısız olmadı. Ancak, geliştirilmiş, daha kullanıcı dostu bir sürüm çalışmalarda. (düzenlendi)
güncel etme bir umuttur.. arkadaşım.Selam arkadaslar
Iphone 15 pro max ios 17.4 deyim bir umut var mi jailbreak icin günceleme yapmamaliyim dimi
şu an için yok arkadaşım fakat en düşük sürümde kalmanız..Herhangi bir gelişme varmı bilgisi olan arkadaş varmı
çok iyi bir sürüm yüzde yüz gelecektir o sürümeTelefonum 14 pro ios 17.0 umarim hemen cikar
Carplay ile tırımda kocaman ekranda youtube izlemek istiyorum ve halen bekliyorumçok iyi bir sürüm yüzde yüz gelecektir o sürüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?