yusufemr3_
Apple Sever
Şuan en son sürüm 17.0 için trollrestore çıktı, biraz daha bekleyeceğizİos 17.5.1 deyim ne yapmam gerekir?
Yardımcı olursanız sevinirim
Şuan en son sürüm 17.0 için trollrestore çıktı, biraz daha bekleyeceğizİos 17.5.1 deyim ne yapmam gerekir?
Yardımcı olursanız sevinirim
17.0 TrollStore Kurulum Yöntemi hakkında bilinmesi gereken her şey.
Her şeyi tek bir merkezi gönderiye koymak istedim (çünkü itiraf ediyorum bilgiler 2,5 aylık gönderilere yayılmıştı)
Ben (+ opa ve Alfie) bu şeyin geliştiricileri değiliz.
Bu projenin geliştiricisinin/geliştiricilerinin kim olduğunu (şimdilik) bilerek açıklamıyoruz; hem henüz kamuoyuyla paylaşılmasını istemiyoruz, hem de bu konuda rahatsız edilmelerini istemiyoruz.
Bu yöntem tüm cihazlarda işe yarar.
SPTM cihazınız olsa bile, 16.7 RC (20H18) veya herhangi bir 17.0 sürümünde olduğu ve 17.0.1 veya üzeri (veya 16.x için 16.7 final (20H19) veya üzeri) olmadığı sürece çalışacaktır.
Bu yöntem %100 güvenilirdir.
Hata yapmadığınız sürece bu yöntem %100 güvenli ve %100 güvenilirdir.
Bu yöntem bir bilgisayara ihtiyaç duyar ve yan yüklenen bir uygulama değildir.
Birkaç gün önce de belirtildiği gibi - bu, (bu yöntemin çalışma şekli nedeniyle) hiçbir şekilde engellenebilecek bir gereklilik değildir.
Ayrıca, bu yöntem yan yüklemeli bir uygulama bile içermiyor; genel olarak, bu yöntem şu ana kadar mevcut bir yükleme yönteminde görülen her şeyden farklı.
Not: Eta, "hazır olduğunda" anlamına gelir - bu 90 dakika, 90 gün, 9 ay veya benzeri olabilir.
(Keyfimize bağlı diyorlar yani )
üstat M2 işlemcili 16.6 olan tablet Jailbreak gelicek mi ?17.4 RC sürüm açıksa ona dönün
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.