Bu çok güzel haber ama artık özgür bıraksınlar
17.0 TrollStore Kurulum Yöntemi hakkında akılda tutulması gereken önemli bir şey:
Herhangi bir tür bilgisayara (Windows/macOS/Linux hepsi uygundur) ihtiyaç vardır - bu hiçbir şekilde bir imzalama hizmeti veya benzeri bir şeyle engellenemez
Ayrıca, insanlar şunu soruyor: Bilgisayara yalnızca bir kez ihtiyaç duyulur, bir kez kurulduktan sonra bir daha bilgisayara ihtiyacınız olmaz
14 pro buna oluyor dimi ios 17
Uzun bir aradan sonra nihayet 17.0 TrollStore Kurulum Yöntemi - TrollRestore - yayınlandı.
İndir:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Kılavuz:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu JJTech ve @dedbeddedbed tarafından geliştirilmiştir.
17.0 olanlar gözünüz aydın
Aynen hocam ilk adım atıldı artık ufak ufak diğer sürümlere genişletirler desteği bir bu kadar daha beklemeyiz inşallahTrollreetore 1.0 bu şekilde demekki 2.0 3.0 da heralde diğer ios sürümleride gelecektir. Bence ios 18.1 final gelince verirler diğer sürümleri.
Yapmadım ben bunu ya
Uzun bir aradan sonra nihayet 17.0 TrollStore Kurulum Yöntemi - TrollRestore - yayınlandı.
İndir:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Kılavuz:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu JJTech ve @dedbeddedbed tarafından geliştirilmiştir.
17.0 olanlar gözünüz aydın
Yok yav hocam bir bu kdr daha bekleriz deme. Yok abi ben dayanamıyorum. Yok vallahi dayanamıyorum. Bittim ya. Abi bu nasıl bir işkence.Aynen hocam ilk adım atıldı artık ufak ufak diğer sürümlere genişletirler desteği bir bu kadar daha beklemeyiz inşallah
AbartYok yav hocam bir bu kdr daha bekleriz deme. Yok abi ben dayanamıyorum. Yok vallahi dayanamıyorum. Bittim ya. Abi bu nasıl bir işkence.
5G çekiyor adamdaVe final yaptım
En sonunda s24 ultra yada s25 serisine geçirecekler valla.16 veya iOS 17.0 - 17.4 gibi daha düşük iOS sürümleri en iyisi olsa da, bunlara geçme fırsatını kaçırdıysanız, iOS 17.5.1 sizin için tek geçerli seçenek olmaya devam ediyor. arkadaşlar 17.6.1 ve 17.6 dan uzak kalmanız gerekmekteydi
Ümmet abey ali rıza geldi geri gitti istanbula biraz daha dayan.Yok yav hocam bir bu kdr daha bekleriz deme. Yok abi ben dayanamıyorum. Yok vallahi dayanamıyorum. Bittim ya. Abi bu nasıl bir işkence.
Ümmet abey ali rıza geldi geri gitti istanbula biraz daha dayan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?