ilk önce jailbreak kaldırmanız gerek temiz kurulum için.Teşekkür ederim, yani cihazımdan uncover jb aracını kaldırmaya gerek kalmadan, cihazı rebbot ettikten sonra pcye indirdiğim 17.3.1 sürümünü itunes üzerinden cihazıma yükleyebiliyorum, doğru mu anladım ?
Profil yüklemiş olabilirsin, ayrıca o şekilde yaparsan 17.4e güncellersin.iphone xs cihazımda 14,3 uncover jb kullanıyorum. Cihazı reboot yapmama rağmen Yazılım Güncelleme kısmına geldiğimde "Güncelleme Denetlenemiyor" uyarısı alıyorum. Ne yapmam gerekiyor ? 17.3.1 sürümü kaçırmak istemiyorum.
evetTeşekkür ederim, yani cihazımdan uncover jb aracını kaldırmaya gerek kalmadan, cihazı rebbot ettikten sonra pcye indirdiğim 17.3.1 sürümünü itunes üzerinden cihazıma yükleyebiliyorum, doğru mu anladım ?
hayırlı olsun bizlerde bekliyoruz.. bakalım.Serdar abi sayesinde 17.3.1 e geçtim artık ne zaman gelir trollstore iple çekmeye başladım)))
Ekli dosyayı görüntüle 13260İki tane 17.4 var?
Saten 2. Bir güncelleme getirdi nedendir bilinmez bakalım ..dogru biri 21E237
21E236 serili .. ufak hata düzeltmesi olabilir.
bence geçme ne kadar eski bir sürüm o kadar iyidirIos 17 surumundeyim iphone 14 peo
17.3.1 geceyim mi?
Cevap icin tesekkurlerbence geçme ne kadar eski bir sürüm o kadar iyidir
Okader sürmez be hocam 1 kaç ey içinde belli olur1 seneyi kesin alır çıkması
hadi inşallah. bekleye bekleye .bir hal olduk.Okader sürmez be hocam 1 kaç ey içinde belli olur
Amin inşallah 17.3.1 deyim eski sürüm cihazla idare ediyoruz ya2019'dan beri jailbreaksiz bir günüm bile geçmemiş biri olarak 1 ay bile çok zor geçti... artık ne zaman çıkar bilinmez ama forum anasayfada ipa'ları görünce oynatmaya az kaldı
daha var galiba . sabır biraz hocam . çok insan bekliyor şu anda@QRocKfire, abi nezaman gelecek bu açık Troolstore için ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?