iOS 18 Beta 4 Çıktı: İşte Yeni Özellikler

Adım
Serkan
Cihaz
İPhone 11
Katılım
17 Ocak 2020
Konular
46
Mesajlar
141
Çözümler
1
Tepkime puanı
74
Puanları
1,534
Konum
İstanbul
Apple, yaklaşık üç haftalık bir aradan sonra iOS 18 Beta 4 güncellemesini geliştiriciler için kullanıma sundu. Peki, yeni sürüm neleri beraberinde getiriyor?
iOS 18 Beta sürümü, geliştiriciler için bazı önemli değişiklikler içeriyor. Önceki beta sürümlerinde olduğu gibi, yeni Ana ekran özelliği, uygulama simgelerinin karanlık modda görünmesini sağlıyor. Ayrıca, yeni dinamik duvar kağıdı sistemi gibi yenilikler de mevcut.

– Uygulama Kitaplığı’ndaki “Gizli” uygulamalar klasörünün tasarımı biraz değiştirildi. Artık kullanıcılar açık modu kullanırken bile koyu mod widget’larına sahip olabilir.
Yeni Operatörler İçin RCS Desteği:

– iOS 18 Beta 4, aşağıdaki yeni operatörler için RCS desteği sunuyor:
– Fido Kanada
– Orange İspanya
– Orange İngiltere
– Rogers Kanada
– T-Mobile İngiltere
– Vodafone İspanya
– Yoigo İspanya

– Ayarlar’daki iCloud menüsünde görünen “Abone” rozetine yeni bir animasyon eklenmiş. Bu, kullanıcı deneyimini daha dinamik hale getiriyor.
– iPhone Yansıtma kullanıldığında Kilit Ekranındaki simge yeniden tasarlandı, böylece kullanıcılar bu özelliği daha kolay ve estetik bir şekilde kullanabilir.


1721875970182.png

iOS 18 Beta 4 güncellemesi önceki sürümlerdeki gibi birçok hata düzeltmesi ve iyileştirmeyi beraberinde getiriyor. Bununla birlikte, CarPlay için sekiz yeni ışık modu ve karanlık mod duvar kağıdı seçeneklerini kullanıcılara sunuyor. Bu yeni duvar kağıtlarının yeni iOS 18 duvar kağıtlarından ilham aldığını belirtelim.



1721876029200.png


Gelen özelliklere baktığımızda, bu yapının daha çok görünüme önem verdiğini söyleyebiliriz. Tabii, kamera ayarlarına eklenen yeni "Kontroller Menüsü" seçeneği gibi eklemeleri de göz ardı etmemek gerekiyor.
 
Son düzenleme:
Geri
Üst